Törende açıklanan haberde, 687 kişiye kamuda istihdam kapısının açıldığı duyuruldu. Atamalar arasında mimar, mühendis, psikolog ve öğretmenler de yer alıyor. Bakan Göktaş'ın gerçekleştirdiği atamalar, şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının kamu sektöründe istihdamını sağlayacak.
Törende konuşan Bakan Göktaş, 687 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının kamu kurum ve kuruluşlarına atamalarını gerçekleştireceklerini belirterek, atamaların aralarında mimar, mühendis, psikolog ve öğretmenin de olduğu çeşitli meslek dallarında yapılacağını söyledi. Bakan Göktaş, bugün gerçekleştirilen atamalarla birlikte 51 bin 317 şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının kamuda istihdamını sağladıklarını söyledi.
2025 Aile Yılı'nda da sunacakları hizmetlerle şehit yakını, gazi ve gazi ailelerinin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Göktaş, birlik ve beraberliği daha da güçlendirecek çalışmalara imza atacaklarını bildirdi.
Bakan Göktaş, konuşması sonrasında beraberindekilerle birlikte butonlara basarak atamaları başlattı.
Bakan Göktaş, ataması gerçekleşenleri tebrik etti.
Bakan Göktaş'ın liderliğinde gerçekleşen törende, 687 kişinin kamuda istihdam edilmesi kararlaştırıldı. Atamalar arasında çeşitli meslek dallarından çalışanlar bulunuyor. Göktaş, gelecek yıllarda da şehit yakını, gazi ve gazi ailelerine destek olacaklarını belirtti. Ayrıca, 2025 Aile Yılı'nda yapacakları hizmetlerle birlik ve beraberliği daha da güçlendireceklerini vurguladı.