17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.28 ₺
EURO 35.06 ₺
STERLIN 40.87 ₺
ALTIN 2,463.84 ₺
BTC 65,403.29 $
ETH 2,952.06 $
BİST 10,319.96

Adıyaman İndere'deki İnşaat Şantiyesinde İşçilerin Kaldığı Konteynerler Alev Aldı

GündemYerelAdıyaman 5
Yayınlama: 30 Mart 2024 Cumartesi 09:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Adıyaman merkez Karadağ ormanlık alanı civarında, İndere mevkiinde depremin ardından başlatılan inşaat şantiyesinde çalışan işçilerin kaldığı konteynerlerde gece saatlerinde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yatakhane ve mutfak bölümünden çıktığı tahmin edilen yangına Adıyaman Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Olay yerine gelen Adıyaman Valisi Osman Varol yangının yaşandığı alanda incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adıyaman İndere'deki İnşaat Şantiyesinde İşçilerin Kaldığı Konteynerler Alev Aldı

Adıyaman'ın İndere mevkiinde dehşet verici bir olay! İnşaat şantiyesinde çalışan işçilerin kaldığı konteynerler alev alev yandı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, Vali Osman Varol olay yerinde incelemelerde bulundu. Soruşturma başlatıldı, detaylar haberimizde!

Adıyaman İndere mevkiinde bir inşaatın şantiyesinde çalışan işçilerin kaldığı konteynerlerde yangın çıktı.

Adıyaman Sanal Haber / ADIYAMAN (İGFA) -  Adıyaman merkez Karadağ ormanlık alanı civarında, İndere mevkiinde depremin ardından başlatılan inşaat şantiyesinde işçilerin kaldığı konteynerlerde gece saatlerinde bilinmeyen bir sebeple yangın yangın çıktı. 

Yatakhane ve mutfak bölümünden çıktığı tahmin edilen yangının sebebi henüz belirlenemezken yangına Adıyaman Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti.

Olay yerine gelen Adıyaman Valisi Osman Varol yangının yaşandığı alanda incelemelerde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adıyaman'ın İndere mevkiinde yer alan inşaat şantiyesinde gece saatlerinde çıkan yangın, işçilerin kaldığı konteynerlerde büyük korku ve endişe yarattı. Acil müdahale ile söndürülen yangının sebebi hala belirlenemezken, Vali Osman Varol'un olay yerinde yaptığı incelemeler devam ediyor. Yetkililer, yaşanan bu olayın detaylı bir şekilde araştırılacağını belirtti.

İlk Yorumu Sen Yaz
code