17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.26 ₺
EURO 35.08 ₺
STERLIN 40.88 ₺
ALTIN 2,469.81 ₺
BTC 65,608.22 $
ETH 2,945.04 $
BİST 10,319.96

Adıyaman'da Düğünde Silahlı Kargaşa: Havaya Ateşe Gözaltı!

GündemYerelAdıyaman 2
Yayınlama: 25 Nisan 2024 Perşembe 10:03 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kırsalda bir düğünde rastgele havaya ateş eden M.K.B.'yi gözaltına aldı. Şüphelinin evinde yapılan aramada silahlar ele geçirilirken, soruşturma devam ediyor.

Adıyaman'da Düğünde Silahlı Kargaşa: Havaya Ateşe Gözaltı!

Adıyaman'da gerçekleşen bir düğünde yaşanan olayda, rastgele ateş ederek kargaşa çıkaran şüpheli jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Evde yapılan aramada ele geçirilen silahlar şaşkınlık yaratırken, olayın detayları karanlıkta kalmaya devam ediyor.

Adıyaman’da, düğünde rastgele havaya ateş ettiği tespit edilen şüpheli jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kırsalda bir düğünde havaya rastgele ateş açtığı belirlenen M.K.B’nin adresine düzenlenen basında 1 av tüfeği ve şarjörü, av tüfeği kartuşu, kurusıkı tabanca ile şarjörü ve kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi.

Ele geçirilen tüfek ve fişekleri muhafaza altına alınırken, M.K.B., gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Adıyaman'da düğünde havaya ateş ederek panik yaratan M.K.B.'nin gözaltına alınmasıyla olayın detayları gün yüzüne çıktı. Ekiplerin yürüttüğü soruşturma sonrasında ele geçirilen silahlarla birlikte şüphelinin sorgusu devam ediyor. Bölgedeki huzursuzluğun giderilmesi için yetkililer çalışmalarını sürdürüyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code