4 Temmuz 2025 Cuma
DOLAR 39.85 ₺
EURO 47.01 ₺
STERLIN 54.42 ₺
G.ALTIN 4,272.00 ₺
BTC 109,528.31 $
ETH 2,591.08 $
BİST 10,275.75

    Adıyaman'da Elektrik Hırsızlığı Şüphelileri Gözaltına Alındı

    TeknolojiGündemAdıyaman 20
    Yayınlama: 27 Ocak 2025 Pazartesi 15:14 Kaynak: İGF Haber Ajansı

    Boğazözü Köyü Kürk Mezrası'nda AKEDAŞ'a ait elektrik trafosu ve 30 metre kablo çalınmasıyla ilgili yakalanan 2 şüpheli, evden hırsızlık suçundan sonra trafo hırsızlığıyla da suçlandı ve gözaltına alındı.

    Adıyaman'da Elektrik Hırsızlığı Şüphelileri Gözaltına Alındı

    Adıyaman'ın Merkez İlçesi'nde yaşanan olayda, elektrik trafosu ve kablonun çalınmasıyla ilgili yapılan çalışmalar neticesinde 2 şüpheli yakalandı. Halkın güvenliği için sürdürülen çalışmalarda, elektrik altyapısına zarar veren hırsızlık vakalarına karşı kararlı bir mücadele yürütüldü.

    Adıyaman’ın Merkez İlçesi Boğazözü Köyü Kürk Mezrası’nda, AKEDAŞ’a ait bir elektrik trafosu ve yaklaşık 30 metre uzunluğundaki kablonun çalınması olayıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

    ADIYAMAN (İGFA) - Yapılan çalışmalar ve tanık ifadelerinin değerlendirilmesi sonucu, 26 Ocak 2025 tarihinde evden hırsızlık suçundan yakalanan 2 şüphelinin, trafo hırsızlığını da gerçekleştirdikleri belirlendi. Şüpheliler, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınarak haklarında yasal işlem başlatıldı.

    Elektrik altyapısına zarar veren bu tür hırsızlıkların bölge halkını mağdur ettiğini vurgulayan yetkililer, olayın aydınlatılması ve sorumluların adalete teslim edilmesi için yürütülen titiz çalışmalara devam edileceğini ifade etti. Halkın güvenliği için bu tür suçlarla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.

    Adıyaman'da gerçekleşen kablo hırsızlığına ilişkin önemli bir gelişme yaşandı. Elektrik trafosu ve kablo çalınmasıyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı ve yasal işlem başlatıldı. Bölge yetkilileri, bölge halkını mağdur eden bu tür suçlara karşı mücadelelerini sürdüreceklerini ve sorumluların adalete teslim edileceğini belirtti.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code