4 Haziran 2025 Çarşamba
DOLAR 39.18 ₺
EURO 44.81 ₺
STERLIN 53.28 ₺
G.ALTIN 4,221.91 ₺
BTC 106,549.21 $
ETH 2,648.93 $
BİST 9,277.01

    AJet'ten Bayram Sürprizi: 3 Yeni Dış Hat Uçuşu Başlıyor!

    Gündem 20
    Yayınlama: 2 Haziran 2025 Pazartesi 09:27 Kaynak: Birlik Haber Ajansı

    AJet, Kurban Bayramı öncesinde Avrupa, Türk Cumhuriyetleri ve Kuzey Afrika'ya 3 yeni dış hat ekleyerek uçuş ağını genişletiyor! Ankara-Kahire hattı ile direkt uçuşlar başlıyor.

    AJet'ten Bayram Sürprizi: 3 Yeni Dış Hat Uçuşu Başlıyor!

    AJet, Kurban Bayramı'na özel yolcularına unutulmaz bir hediye sunuyor! Avrupa, Türk Cumhuriyetleri ve Kuzey Afrika'yı kapsayan 3 yeni dış hat uçuşu ile seyahat severlerin yüzünü güldürüyor. Ankara-Kahire, İstanbul-Stokholm ve İstanbul-Gence/Nahçıvan hatları ile AJet, uçuş ağını daha da genişletiyor. Özellikle Ankara'dan Kahire'ye direkt uçuş imkanı sunan tek hava yolu olarak öne çıkıyor. Bu yeni hatlar ile AJet, yolcularına daha fazla seçenek ve konforlu bir seyahat deneyimi vaat ediyor. Bayram coşkusunu yeni rotalar keşfederek yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

    ANKARA-BHA

    Yurt dışı uçuş ağını hızla genişleten AJet, operasyonlarına Avrupa, Türk Cumhuriyetleri ve Kuzey Afrika’ya uzanan 3 yeni dış hat daha ekliyor. Yeni destinasyonlar arasında İstanbul-Stokholm ve İstanbul Nahçıvan-Gence hatları ile Ankara-Kahire hattı yer alıyor. Yeni hat açılışları ile 2025’in ilk yarısında 4 ülkede 8 yeni dış hattı uçuş ağına ekleyen AJet, yurt dışındaki destinasyon sayısını 33 ülkede 58 noktaya çıkaracak.

    Ankara-Kahire Hattı 1 Haziran’da açıldı

    İstanbul- Kahire hattında seferleri bulunan AJet, Ankara’dan da Kahire’ye sefer başlattı. Esenboğa Havalimanı’ndan Kahire’ye ilk sefer, 1 Haziran’da yapıldı. Yeni hat ile AJet, Ankara’dan Kahire’ye direkt uçuş yapan tek hava yolu oldu. AJet’in Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Kahire Uluslararası Havalimanı’na seferleri, yaz sezonunda haftada 3 gün, karşılıklı yapılacak.

    AJet, her gün Stokholm’e uçacak

    Avrupa’da destinasyon sayısını artıran AJet’in bir diğer rotası, İskandinav ülkelerinin gözde başkenti Stokholm oldu. 2 Haziran itibarıyla başlayacak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Stokholm Arlanda Havalimanı arası direkt seferler, haftanın her günü yapılacak.

    Gence-Nahçıvan seferleri 3 Haziran’da başlıyor

    AJet’in Türk Cumhuriyetleri’ndeki yeni hattı olan İstanbul - Gence - Nahçıvan arasındaki seferler ise, 3 Haziran itibarıyla başlayacak. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Gence Havalimanı ve Nahçıvan Havalimanı arasındaki uçuşlar haftada 2 sefer olarak yapılacak.

    AJet, Kurban Bayramı öncesinde 3 yeni dış hat uçuşu başlatarak büyümesini sürdürüyor. Ankara-Kahire hattı 1 Haziran'da, İstanbul-Stokholm hattı 2 Haziran'da ve İstanbul-Gence/Nahçıvan hattı 3 Haziran'da faaliyete geçti. Bu yeni hatlar ile AJet, toplamda 33 ülkede 58 noktaya ulaşarak yurt dışı destinasyon sayısını artırıyor. Ankara'dan Kahire'ye direkt uçuşlar haftada 3 gün, İstanbul-Stokholm uçuşları her gün ve İstanbul-Gence/Nahçıvan uçuşları haftada 2 sefer olarak gerçekleştirilecek. AJet'in bu hamlesi, hem yolculara daha fazla seyahat seçeneği sunuyor hem de Türkiye'nin havacılık sektöründeki gücünü pekiştiriyor.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code