27 Ağustos 2025 Çarşamba
DOLAR 41.04 ₺
EURO 47.81 ₺
STERLIN 55.45 ₺
G.ALTIN 4,480.27 ₺
BTC 111,307.87 $
ETH 4,556.09 $
BİST 11,359.01

    AK Parti Beypazarı'nda İlçe Danışma Meclisi Toplantısı: Kritik Mesajlar!

    YerelAnkara 11
    Yayınlama: 27 Ağustos 2025 Çarşamba 18:00 Kaynak: Birlik Haber Ajansı

    AK Parti Beypazarı İlçe Danışma Meclisi toplandı! TOKİ sorunu ve gaz fiyatları masaya yatırıldı.

    AK Parti Beypazarı'nda İlçe Danışma Meclisi Toplantısı: Kritik Mesajlar!

    AK Parti Beypazarı İlçe Teşkilatı, İlçe Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, il koordinatörünün yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları başkanları da yer aldı. Başkan Halil Etili, TOKİ'deki çözülemeyen soruna dikkat çekerek, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi. Vatandaş ziyaretlerinin aralıksız sürdüğünü ve olumlu geri dönüşler aldıklarını vurgulayan Etili, gaz fiyatlarındaki artışı da gündeme getireceklerini belirtti. İl koordinatörü Sedat Yıldız ise, teşkilatın düzenli çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Toplantı, Beypazarı'nın geleceğine dair önemli mesajlar içeriyordu.

    YAŞAR TONBAK / ANKARA - BHA

    AK Parti İlçe başkanı Halil Etili başkanlığında parti binasında düzenlenen İlçe danışma meclisi toplantısına il Koordinatörü Sedat Yıldız’da katılırken, yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları ve kadın kolları başkanlıkları yaptıkları çalışmaları anlatarak danışma meclisini bilgilendirdi.

    AK Parti İlçe başkanı Halil Etili, Azmak mevkinde bulunan TOKİ’deki sorunun Ankara Büyükşehir belediyesinden kaynaklandığını ve sorunu çözeceğiz demelerine rağmen aylardır sorunun çözülemediğini söyledi.

    Çeşitli alan ve köyler ile bazı mekânlara ziyaretlerinin sürdüğünü anlatan AK Parti İlçe başkanı Etili, şunları kaydetti:

    “Dur durak bilmeden çalışıyoruz. Biliyorsunuz ziyaretlerimize milletvekillerimizde zaman zaman katıldılar ama bundan sonrasında her daim bizlerle olacaklar. Üye sayımızın artırılmasına yönelik çalışmalarımız sürüyor. Mahalle mahalle ziyaretlerde bulunuyoruz, son zamanlarda çok güzel olumlu sonuçlar alıyoruz. Ziyaretlerimizde vatandaş odaklı çalışmada bulunuyoruz. Beypazarı İlçesine gaz sağlayan şirketin gaz fiyatlarının da yüksek olduğunu biliyoruz. Başkent Gaz’ın ucuz olduğunu ve bunu da sayın bakanımıza aktaracağız. Yapılan çalışmalar için, Gençlik kolları başkanıma, Kadın Kolları başkanıma ve mahalle temsilcilerime çok teşekkür ediyoruz. Beypazarı İlçede vatandaş, Belediyenin AK Parti dönemi ile şimdiki dönemi mukayese ettiğinde, bize dönüşler hep olumlu geliyor.”

    İl koordinatörü Sedat Yıldız, toplantı sonunda anlatılanları değerlendirirken, şunları kaydetti:

    "AK Parti Beypazarı teşkilatının çok düzenli ve program dahilinde çalışma çalışmalarını sürdürdüğünü görüyoruz. Böylesi başarılı çalışmaların ardasında mutlaka olumlu sonuçları olacaktır. Başta İlçe başkanımız olmak üzere, Gençlik Kolları başkanlığımıza, kadın Kolları başkanlığımız, teşkilat başkanlığımızı, mahalle temsilcilerimize çok çok teşekkürlerimi sunuyorum" ifadesinde bulundu.

    AK Parti Beypazarı İlçe Danışma Meclisi toplantısı, ilçe teşkilatının faaliyetleri ve karşılaşılan sorunlar hakkında detaylı bir değerlendirme fırsatı sundu. Başkan Halil Etili, TOKİ sakinlerinin yaşadığı mağduriyeti dile getirirken, gaz fiyatlarındaki artışın da takipçisi olacaklarını ifade etti. Teşkilatın üye sayısını artırma çalışmaları ve vatandaş odaklı yaklaşımı, toplantıda öne çıkan diğer önemli noktalardı. İl koordinatörü Sedat Yıldız'ın teşkilata yönelik övgüleri, yapılan çalışmaların takdir edildiğini gösterdi. Toplantı, AK Parti'nin Beypazarı'ndaki etkinliğini ve vatandaşlarla olan bağını güçlendirme amacına hizmet etti.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code