30 Nisan 2024 Salı
DOLAR 32.39 ₺
EURO 34.72 ₺
STERLIN 40.63 ₺
ALTIN 2,407.93 ₺
BTC 61,908.50 $
ETH 3,066.94 $
BİST 10,123.53

AK Parti MKYK Toplantısı Özel Değerlendirme ile Sona Erdi

Gündem 3
Yayınlama: 17 Nisan 2024 Çarşamba 18:25 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşen MKYK toplantısı, kritik konuların ele alındığı bir gündemi geride bıraktı. Toplantıda 31 Mart yerel seçim sonuçları, İsrail-Iran gerilimi, Gazze'deki gelişmeler ve terörle mücadele konuları masaya yatırıldı. Sözcü Ömer Çelik, toplantı sonrasında Erdoğan'ın iç ve dış politikaya dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti MKYK Toplantısı Özel Değerlendirme ile Sona Erdi

AK Parti'nin Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısı, dikkat çeken konuların tartışıldığı özel bir gündemle sona erdi. Sözcü Ömer Çelik'in yaptığı açıklamalar, toplantıdan çıkan sonuçların ne yönde olduğunu merak ettiriyor. Erdoğan'ın iç ve dış politikaya dair değerlendirmeleri bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

AK Parti’de seçim sonrası ilk Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı ardından Sözcü Ömer Çelik, açıklamalarda bulunuyor.

ANKARA (İGFA) - AK Parti MKYK, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı

AK Parti Konferans Salonu'ndaki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlık ettiği MKYK toplantısının yoğun bir gündem görüşüldü.

Toplantıda 31 Mart yerel seçiminin sonuçları, İsrail ile İran arasındaki gerilim, İsrail saldırıları altındaki Gazze’deki gelişmeler ve terörle mücadele operasyonlarının masaya yatırıldı.

Toplantı sonrasında AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iç ve dış politikaya dönük değerlendirmeleri olduğunu ifade eden Sözcü Çelik, "Netanyahu ve ekibinin katliam siyaseti takip etmesiyle birlikte bölgedeki tansiyonun daha da yükseleceğini ifade etmiştik. Bir şekilde Netanyahu ve ekibi bölgesel bir savaş çıksın ve ABD dahil olsun diye riskli bir senaryonun peşinde koşmaktadır. Burada ABD dahil herkesin sağduyulu olması gerekmektedir" dedi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Çelik, değişimle ilgili herhangi bir takvim konuşmadıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uygun gördüğü bir süreçte kuşkusuz değişimin gerçekleşeceğini söyledi.

AK Parti MKYK toplantısı, Türkiye ve dünya gündemine dair kritik konuların tartışıldığı önemli bir platform oldu. Başkan Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleşen toplantı, 31 Mart yerel seçim sonuçlarından İsrail-Iran gerilimine, Gazze'deki gelişmelere ve terörle mücadeleye kadar geniş bir yelpazeye yayılan konuları içeriyordu. Sözcü Çelik'in açıklamaları, birçok meselede partinin yaklaşımını yansıtırken, Erdoğan'ın iç ve dış politikada izlediği vizyonu da net bir şekilde ortaya koyuyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code