Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yaşam
Yaşam

17 Ağustos ve 6 Şubat Depremleri Unutulmadı: İzmit'te Fotoğraf Sergisi

Kocaeli, 17 Ağustos 1999 depreminde binlerce can kaybetti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 17 Ağustos Gölcük ve 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerini hatırlatmak için İzmit Cumhuriyet Bulvarı'nda fotoğraf sergisi düzenledi. Sergide, depreme dair ibretlik görüntüler ve afet bilgileri yer aldı.

Yayınlama: 17.08.2024 - 11:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 34
Paylaş:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümünde unutulmaz bir hatıra oluşturmak için harekete geçti. İzmit Cumhuriyet Bulvarı'nda düzenlenen fotoğraf sergisi, 17 Ağustos Gölcük ve 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerine dikkat çekerek ziyaretçilerini duygulandırdı. İbretlik kareler ve afet bilgilerinin yer aldığı sergi, vatandaşların ilgisini çekmeyi başardı.

17 Ağustos Gölcük ve 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerine dikkat çeken fotoğraf sergisi, İzmit Cumhuriyet Bulvarında vatandaşlarına dikkatine sunuldu

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli, 17 Ağustos 1999 depreminde binlerce canını kaybetti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 17 Ağustos Gölcük ve 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerine dikkat çekmek için bir dizi program gerçekleştiriyor. Bu kapsamda İzmit Cumhuriyet Bulvarında çeşitli deprem görsellerinin bulunduğu 17 Ağustos ve 6 Şubat Depremleri Fotoğraf Sergisi düzenlendi.

DEPREM GÖRSELLERİ SERGİLENDİ

İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü, 17 Ağustos Gölcük ile 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden sonra çekilen, içerisinde birçok ibretlik karenin yer aldığı fotoğraf sergisini İzmit Cumhuriyet Bulvarında vatandaşların dikkatine sundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fotoğraf sergisinde, Büyükşehir Belediyesinin kurduğu stant içerisinde depreme ve afetlere yönelik bilgilerin bulunduğu kitapçıklar dağıtıldı. Ayrıca çocuklara yönelik içerisinde balon, düdük ve el fenerlerinin bulunduğu hediye paketleri verildi.

Kocaeli'de düzenlenen 17 Ağustos ve 6 Şubat depremlerini anma etkinliği büyük ilgi gördü. İzmit Cumhuriyet Bulvarı'nda sergilenen fotoğraflar, ziyaretçilere depremin yıkıcı etkilerini bir kez daha hatırlattı. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte, deprem konusunda farkındalık yaratılmaya çalışıldı.

# 17 Ağustos Gölcük # 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri # Fotoğraf sergisi
Son Haberler

Beşiktaş 2 farklı üstünlüğü koruyamadı! Kasımpaşa’dan muhteşem geri dönüş!

02.11.2026 - 14:22

Trabzonspor evinde kazandı! Gaziantep FK’ye 2-0’lık tarife!

02.11.2026 - 14:20

COP31 Antalya için dijital uygulama hazırlandı: Etkinlikler ve ulaşım tek platformda

02.11.2026 - 13:50

Cevdet Yılmaz'dan enerji fiyatları uyarısı: Küresel ekonomiler baskı altında

02.11.2026 - 13:46

CİMER'e vatandaşlardan gelen teşekkürler dikkat çekti

02.11.2026 - 13:22

Türkiye-Fransa maçının deplasman biletleri satışa çıktı

02.11.2026 - 13:20

Fatsa Meydanı’nda 79 Binanın Cephesi Yenilenerek Kent Estetiği Güçlendirilecek

02.11.2026 - 13:03

Konya Büyükşehir’den Parkede Çifte Zafer

02.11.2026 - 12:59

Sapanca Gölü’nün Korunması İçin 25,5 Milyar Liralık Eylem Planı

02.11.2026 - 12:13

Okullarda Güvenlik, Dijital Erişim Sistemleriyle Güçleniyor

02.11.2026 - 11:54
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel