Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

2025'te Tokat Köylerine Hizmet Atağı

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Ali İhsan Gürel, Muhtarlarla İstişare Toplantılarını Sürdürüyor. 2025 yılı için köylere yönelik hizmetleri hızlandıran Başkan Gürel, toplantılarda köylerin altyapı, yol ve sulama ihtiyaçlarını masaya yatırdı.

Yayınlama: 18.09.2024 - 12:01 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 31
Paylaş:

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Ali İhsan Gürel, 2025 yılı için köylere yapılacak hizmetleri planlamak adına köy muhtarlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Gürel, muhtarlarla gerçekleştirdiği istişare toplantılarında köylerin altyapı, yol bakımı, sulama sistemleri gibi ihtiyaçlarını masaya yatırdı. Bu toplantılarla hedef, hizmetlerin hızlı ve etkin bir şekilde köylere ulaştırılması.

Toplantıda, Ekincili, Efe, Eze, Ortaköy, Gökçeyol, Mülk, Çökelikkışla, Derekışla, Kadıvakfı, Kabakboğazı, Yakacık, Yağmurlu, Ormanbeyli, Gökdere ve Acıpınar köylerinin ihtiyaçları detaylı bir şekilde ele alındı. Başkan Ali İhsan Gürel, köy muhtarlarının sorunlarını dinlerken çözüm önerileriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Köylerin eksiklerini ve vatandaşların taleplerini dikkatle dinleyen Gürel, "Halkımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çalışıyoruz. Tokat’ın her köyüne hizmet götürmek adına muhtarlarımızla düzenli olarak toplantılar yapıyor, sorunları birlikte çözmeyi amaçlıyoruz" dedi.


Başkan Gürel, bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak yatırımları planladıklarını belirtti: "Muhtarlarımızla işbirliği içinde yürüttüğümüz çalışmaların köylerimizin gelişimine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Halkımızın taleplerine yanıt verebilmek ve daha yaşanabilir bir Tokat oluşturmak için her fırsatta muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. 2025 yılı için planladığımız hizmetleri en kısa sürede hayata geçireceğiz."

Başkan Gürel, muhtarlarla yapılan bu toplantılarda, ortak akıl ve işbirliği ile bölgeye önemli yatırımlar kazandıracaklarına inandığını dile getirdi. Gürel, "Katkı ve destekleriyle köylerimize hizmet etmeye devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Son Haberler

Kuşadası'nda Tarihi Roma Hamamı Özenli Çalışmayla Değer Buldu

18.08.2026 - 22:48

Ülker, İlk Yarı Yıl Finansallarını Açıkladı

18.08.2026 - 21:27

Japon Deprem Uzmanı Yoshınori Moriwaki, GEBKİM’de Sanayicilerle Buluştu

18.08.2026 - 17:57

Borusan Cat 2026 Roadshow & Demo Turu ile Sahaya Çıkıyor

18.08.2026 - 16:23

Başkent'te Gran Fondo Heyecanına Geri Sayım Başladı 

18.08.2026 - 16:20

Halkbank ve TÜBİTAK KARE İş Birliğiyle Düzenlenen HackAntarktika İçin Başvurular Başladı

18.08.2026 - 15:47

10’uncu Çalı Köy Filmleri Festivali İçin Geri Sayım Başladı

18.08.2026 - 15:39

Teknopanel’de Üst Düzey Atama

18.08.2026 - 15:20

Alternatif Bank’ın Bankacılık Vizyonu 19 Global Ödülle Taçlandı

18.08.2026 - 15:17

COP31 Türkiye Buluşmaları – Gaziantep Toplantısı Düzenlendi

18.08.2026 - 14:54
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel