Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

39 Mülki İdare Amirine Yükseltilme Kararı Resmi Gazete'de

İçişleri Bakanlığı tarafından 39 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine ilişkin karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararla, 1700 Sayılı Dahiliye Memurları Kanunu ve Birinci Sınıf Mülki İdare Amirliğine Yükseltilme Usul ve Esaslarına Dair Yönetmeliğe göre atamalar gerçekleştirildi.

Yayınlama: 09.01.2025 - 18:21 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 44
Paylaş:

İçişleri Bakanlığı tarafından birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilen 39 mülki idare amiri için Resmi Gazete'de yayımlanan karar merak konusu oldu. Atamaların detayları ve süreç hakkında detaylı bilgiler haberimizde.

İçişleri Bakanlığı 39 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine ilişkin kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararla, 39 mülki idare amiri, 1700 Sayılı Dahiliye Memurları Kanununun ek 2 ve ek 3 ile Birinci Sınıf Mülki İdare Amirliğine Yükseltilme Usul ve Esaslarına Dair Yönetmeliğin ilgili maddeleri gereğince birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltildi.

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 1. Sınıf Mülki İdare Amirliği'ne yükseltilen isimler ve görev yerleri şöyle:

İçişleri Bakanlığı'nın mülki idare amirlerinin terfilerine yönelik kararı, kamuda önemli bir değişimi beraberinde getirdi. Resmi Gazete'de yayımlanan atama listesi ve görev yerleri, ilgili kurumlardaki bürokratik yapıyı etkileyecek nitelikte. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen atamalar, dikkatle takip ediliyor.

# mülki idare amiri # yükseltilme kararı # Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Son Haberler

Alpine, Türkiye’deki Satış ve Deneyim Noktalarını Genişletiyor

17.09.2026 - 11:08

L'Oréal Türkiye’den ABD’ye Yönetici Transferi

17.09.2026 - 10:56

Turknet ve Monster Notebook Oyuncular için Güçlerini Birleştirdi

17.09.2026 - 10:24

Multinet Up, Etik ve İtibar Derneği (TEİD) Üyesi Oldu

17.09.2026 - 10:19

SİNTEK B.V. Avrupa’ya İthalatta Karbon Yetkisini Aldı

17.09.2026 - 09:31

Turkish Tastes, ABD’de Mutfak Profesyonellerine Ulaşıyor

17.09.2026 - 09:10

SANES PRESSES Yüksek Hassasiyetli FB1 Serisi Hassas Kesme Prese Teknolojisini MAKTEK Avrasya 2026’da Tanıtacak

17.09.2026 - 09:07

Nilüfer Uluslararası Caz Okulu Kapılarını Açıyor

17.09.2026 - 09:06

Şeftali-Nektarin İhracatı 400 Milyon Dolara Koşuyor

17.09.2026 - 08:58

Türk Telekom Bölgesel Teknoloji Gücünü Orta Asya’ya Taşıyor 

17.09.2026 - 08:48
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel