Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Adalet Bakanı: Hz. Muhammed'e Hakarete Tutuklama!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medyada Hz. Muhammed'e hakaret içeren paylaşımları yapan kişinin tutuklandığını açıkladı. Tutuklanan kişi, 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçundan gözaltına alındı ve Küçükçekmece Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklandı.

Yayınlama: 23.07.2024 - 18:28 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 49
Paylaş:

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un açıklamasına göre, sosyal medyada Hz. Muhammed'e yönelik hakaret içeren paylaşımlar yapan şahıs tutuklandı. Tutuklanan kişi, 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçundan yargılanacak. Konuyla ilgili gelişmeler merakla bekleniyor.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medyada Hz. Muhammed'e hakaret eden kişinin tutuklandığını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Sosyal medyada Hz. Muhammed hakkında hakaret içerikli, çirkin ve provokatif ifadelerde bulunan kişi tutuklandı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Sosyal medyada paylaşılan bir video içeriğinde yer alan Sevgili Peygamberimiz hakkında hakaret içerikli, çirkin ve provokatif ifadelerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli soruşturma kapsamında şüpheli Z.K. “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçundan gözaltına alınmış ve çıkarıldığı Küçükçekmece Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanmıştır." ifadelerini kullandı.

Soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirten Bakan Tunç, "Milli ve manevi değerlerimizi aşağılamaya kimsenin hakkı yoktur. Milletimiz arasında nifak çıkarmak ve birliğimizi bozmak isteyenlere asla müsaade edilmeyecekti" dedi.

https://twitter.com/yilmaztunc/status/1815757927866618122

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hz. Muhammed'e yönelik hakaret içeren sosyal medya paylaşımlarına karşı son derece kararlı bir tutum sergilediğini açıkladı. Bakan Tunç, 'Milletimiz arasında nifak çıkarmak ve birliğimizi bozmak isteyenlere asla müsaade edilmeyecektir.' şeklinde açıklamalarda bulundu. Hz. Muhammed'e yönelik saygısızlıklara karşı hukukun gereğinin yapılacağı konusunda da net bir duruş sergiledi.

# Adalet Bakanı Yılmaz Tunç # sosyal medya # Hz. Muhammed'e hakaret
Son Haberler

Kocaeli’de Bilime 4 Milyon 350 Bin TL Destek

17.09.2026 - 14:49

Kimya Sanayisi Kaynak Verimliliğine Odaklandı

17.09.2026 - 14:40

Hayaller Akvaryumda Hayat Bulacak

17.09.2026 - 14:17

Bosch Silecek Sistemlerinin 100 Yılı

17.09.2026 - 14:16

Borusan Contemporary’de Yeni Sezon İki Sergiyle Başlıyor

17.09.2026 - 14:14

Diş Hekimliğinde 'Vaka Çeşitliliği' ve 'Yapay Zekâ' Dönemi!

17.09.2026 - 14:12

Red Bull Sporcusu Deniz Öncü, Moto2’de Avusturya Grand Prix’sinde Yarışacak

17.09.2026 - 14:09

Lenzing, Tekstilin Yolculuğunu İzlenebilir Kılıyor

17.09.2026 - 13:46

Türkiye ile Çin Arasında “Yuvaya Dönüş” Hareketi

17.09.2026 - 13:35

ING Türkiye’de Üst Düzey Atama

17.09.2026 - 13:30
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel