Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yaşam
Yaşam

ADD Mudanya Şubesi Yönetimi Toplantıda Üye Çalışmalarını Hızlandırdı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde olağanüstü genel kurulda 11 aylığına göreve gelen Soyer Kazancı başkanlığındaki Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Mudanya Şubesi, belirlenen yönetimiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim, eski yöneticilere teşekkür ederken, mevcut üye sayısını artırmak için kararlar aldı ve haftanın 6 günü açık olacaklarını duyurdu.

Yayınlama: 03.04.2024 - 10:43 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 47
Paylaş:

Bursa'nın Mudanya ilçesinde faaliyet gösteren ADD Mudanya Şubesi, yeni yönetimiyle üye çalışmalarını hızlandırıyor. Genel kurul sonrası düzenlenen toplantıda eski ve yeni yöneticiler bir araya gelerek, derneğin geleceğine dair önemli kararlar aldı. 185 olan mevcut üye sayısını artırmayı hedefleyen ADD Mudanya Şubesi, haftanın 6 günü hizmet verecek.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde olağanüstü genel kurulda 11 aylığına göreve gelen Soyer Kazancı başkanlığındaki Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Mudanya Şubesi, belirlenen yönetimiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi.

BURSA (İGFA) - ADD Mudanya Şube Başkanı Soyer Kazancı, derneğin önceki yöneticilerine emek ve katkılarından ötürü teşekkür ederken, kongre öncesinde hazırlığında emeği geçen Cihan Öztürk ve İpek Demirtaş ile kongrenin sağlıklı şekilde oluşmasına katkıda bulunan Erhan Özekin, Nurten Çıkıkçı, Birsen Kermen ve Gülşen Ersezen ile genel kurula katılarak desteklerini esirgemeyen dernek üyelerine sevgi dolu teşekkürlerini sundu.

Yönetim olarak yaptıkları ilk toplantıda öncelikli olarak 185 olan mevcut üye sayısını artırma kararı aldıklarını belirten Şube Başkanı Kazancı, derneğin Pazar günü hariç haftanın 6 günü saat 11.00 ile 17.00 saatleri arasında açık olacağını duyurdu.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde faaliyet gösteren Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Mudanya Şubesi, 11 aylığına göreve gelen yeni başkan Soyer Kazancı liderliğindeki yönetimiyle çalışmalarına hız kazandırıyor. Yapılan ilk toplantı sonrası alınan kararlarla üye sayısını artırmayı hedefleyen ADD Mudanya Şubesi, haftanın 6 günü hizmet verecek. Eski yöneticilere teşekkür eden Kazancı, derneğin daha da güçlenerek ilçeye katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

# ADD Mudanya Şubesi # Soyer Kazancı # Genel Kurul
Son Haberler

Akfen Gönüllüleri, 48. İstanbul Maratonu’nda Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Koştu

02.11.2026 - 17:27

INAN Derneği Genç Akademi İlk Mezunlarını Verdi

02.11.2026 - 17:27

YEKA RES-2026 Yarışmaları Yapıldı

02.11.2026 - 17:23

Dünya Sağlıklı Yaşama Trilyonlar Harcıyor

02.11.2026 - 17:00

Metgün Enerji YEKA RES-2026’nın En Büyük Projesi 320 MW Kurulu Gücündeki Sivas RES’i Kazandı

02.11.2026 - 16:57

11 il merkezli siber suç operasyonu: 86 tutuklama

02.11.2026 - 16:29

TEB’e “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” Ödülü

02.11.2026 - 15:42

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel