Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Adıyaman'da 6 Şubat Depremleri Anma Yürüyüşü

6 Şubat’ın ikinci yılında Adıyaman’da depremde hayatını kaybeden vatandaşlar saat 4.17'de rahmetle anıldı. Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin 2. yıldönümü dolayısıyla Adıyaman Valiliği önünden Saat Kulesine yürüyüş düzenlendi.

Yayınlama: 06.02.2025 - 06:08 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 17
Paylaş:

Adıyaman'da 6 Şubat Depremleri Anma Yürüyüşü! İşte 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin 2. yıldönümünde gerçekleşen duygusal anmaya dair detaylar. Adıyaman Valiliği önünden Saat Kulesine yapılan yürüyüşe üst düzey devlet yetkilileri ve vatandaşlar da eşlik etti.

6 Şubat’ın ikinci yılında Adıyaman’da depremde hayatını kaybeden vatandaşlar saat 4.17'de rahmetle anıldı.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin 2. yıldönümü dolayısıyla Adıyaman Valiliği önünden depremin simgesi haline gelen Saat Kulesine yürüyüş düzenlendi.

Valilik Önünde başlayan yürüyüşe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Ömer Bulut, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Adıyaman Milletvekilleri Doç. Dr. Resul Kurt, Doç. Dr. İshak Şan, Mustafa Alkayış ile Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Bu arada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Adıyaman'daki sessiz yürüyüşe ilişkin paylaşımda bulundu.

 

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1887318562978611609

6 Şubat’ın ikinci yılında Adıyaman'da depremde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anma etkinliği düzenlendi. Adıyaman Valiliği önünde başlayan yürüyüşe, devlet yetkilileri ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Saat Kulesi'ne yapılan yürüyüş, depremzedeleri anma ve birlik mesajlarıyla dolu anlamlı bir etkinliğe dönüştü.

Son Haberler

Kuşadası'nda Tarihi Roma Hamamı Özenli Çalışmayla Değer Buldu

18.08.2026 - 22:48

Ülker, İlk Yarı Yıl Finansallarını Açıkladı

18.08.2026 - 21:27

Japon Deprem Uzmanı Yoshınori Moriwaki, GEBKİM’de Sanayicilerle Buluştu

18.08.2026 - 17:57

Borusan Cat 2026 Roadshow & Demo Turu ile Sahaya Çıkıyor

18.08.2026 - 16:23

Başkent'te Gran Fondo Heyecanına Geri Sayım Başladı 

18.08.2026 - 16:20

Halkbank ve TÜBİTAK KARE İş Birliğiyle Düzenlenen HackAntarktika İçin Başvurular Başladı

18.08.2026 - 15:47

10’uncu Çalı Köy Filmleri Festivali İçin Geri Sayım Başladı

18.08.2026 - 15:39

Teknopanel’de Üst Düzey Atama

18.08.2026 - 15:20

Alternatif Bank’ın Bankacılık Vizyonu 19 Global Ödülle Taçlandı

18.08.2026 - 15:17

COP31 Türkiye Buluşmaları – Gaziantep Toplantısı Düzenlendi

18.08.2026 - 14:54
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel