Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Teknoloji
Teknoloji

Adıyaman'da 6 Şubat Depremlerinin Yıl Dönümü Anması Nedeniyle Eğitime Ara Verildi!

Adıyaman Valiliği, 6 Şubat 2023’te yaşanan depremlerin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek anma programları ve kabristan ziyaretleri nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Yayınlama: 03.02.2025 - 15:12 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 68
Paylaş:

Adıyaman Valiliği, 6 Şubat 2023’te yaşanan depremlerin yıl dönümü dolayısıyla anma etkinlikleri düzenleniyor. Bu kapsamda, Adıyaman il genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara veriliyor. Detaylar haberimizde!

Adıyaman Valiliği, 6 Şubat 2023’te yaşanan depremlerin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek anma programları ve kabristan ziyaretleri dolayısıyla ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

ADIYAMAN (İGFA) - Depremlerin yıl dönümünde anma programları ve kabristan ziyaretleri nedeniyle Adıyaman’da okullar bir gün tatil edildi, kamu personeli idari izinli sayıldı.

Açıklama Adıyaman Valiliği’nden yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, "Yoğunluk oluşabileceği değerlendirildiğinden Adıyaman genelinde ilk ve orta dereceli okullarda 6 Şubat Perşembe günü eğitime bir gün ara verilmiştir. Ayrıca anma programları ve kabristan ziyaretlerine katılacak kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan personelimiz, kamu hizmetlerini aksatmayacak tüm tedbirler alınacak şekilde bir gün idari izinli sayılacaktır" denildi.

Adıyaman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 6 Şubat Perşembe günü yaşanan depremlerin yıl dönümü anma programları ve kabristan ziyaretleri için okullarda eğitime ara verileceği duyuruldu. Kamu personeli de bu etkinliklere katılabilmeleri için idari izinli sayılacak. İlin genelinde alınan bu tedbirlerle depremlerin hafızalarda daha derin izler bırakmayı hedefliyorlar.

# Adıyaman Valiliği # 6 Şubat Depremleri # eğitime ara
Son Haberler

Akfen Gönüllüleri, 48. İstanbul Maratonu’nda Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Koştu

02.11.2026 - 17:27

INAN Derneği Genç Akademi İlk Mezunlarını Verdi

02.11.2026 - 17:27

YEKA RES-2026 Yarışmaları Yapıldı

02.11.2026 - 17:23

Dünya Sağlıklı Yaşama Trilyonlar Harcıyor

02.11.2026 - 17:00

Metgün Enerji YEKA RES-2026’nın En Büyük Projesi 320 MW Kurulu Gücündeki Sivas RES’i Kazandı

02.11.2026 - 16:57

11 il merkezli siber suç operasyonu: 86 tutuklama

02.11.2026 - 16:29

TEB’e “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” Ödülü

02.11.2026 - 15:42

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel