Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Teknoloji
Teknoloji

Adıyaman'da Deprem Anma Yürüyüşü

Adıyaman Valiliği önünde düzenlenen anma yürüyüşü, 6 Şubat depreminin 2. yıldönümünde gerçekleşti. İçişleri Bakanı, CHP Genel Başkanı ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen yürüyüş, depremde hayatını kaybedenleri anmak için yapıldı.

Yayınlama: 06.02.2025 - 06:08 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 68
Paylaş:

Adıyaman Valiliği önünde düzenlenen sessiz yürüyüşte, 6 Şubat depreminin 2. yıldönümünde duygusal anlar yaşandı. İçişleri Bakanı, CHP Genel Başkanı ve yurttaşların katıldığı etkinlikte, depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle andık.

6 Şubat depremlerinin 2’nci yıldönümünde Adıyaman’da ilk depremin yaşandığı saat 04.17’de anma yürüyüşü ve mevlit töreni düzenlendi. Yürüyüşe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'ün yanı sıra çok sayıda bürokrat ve vatandaşlar katıldı.

ADIYAMAN (İGFA) - 6 Şubat’ın ikinci yılında Adıyaman’da depremde hayatını kaybeden vatandaşlar saat 4.17'de rahmetle anıldı.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin 2. yıldönümü dolayısıyla Adıyaman Valiliği önünden depremin simgesi haline gelen Saat Kulesine yürüyüş düzenlendi.

Valilik Önünde başlayan yürüyüşe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Ömer Bulut, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Adıyaman Milletvekilleri Doç. Dr. Resul Kurt, Doç. Dr. İshak Şan, Mustafa Alkayış ile Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Bu arada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Adıyaman'daki sessiz yürüyüşe ilişkin paylaşımda bulundu.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1887318562978611609

"6 Şubat’ı ve yitirdiğimiz kardeşlerimizi unutmayacağız. Aziz hatıralarını yaşatmaya devam edeceğiz" diyen Bakan Yerlikaya, paylaşımında, "6 Şubat'ın ikinci yılında Adıyaman'da depremde hayatını kaybeden canlarımızı rahmetle anıyoruz. Rabb'im mekanlarını cennet eylesin. 6 Şubat'ı ve yitirdiğimiz kardeşlerimizi unutmayacağız. Aziz hatıralarını yaşatmaya devam edeceğiz." ifadesini kulandı.

Adıyaman'da düzenlenen 6 Şubat deprem anma yürüyüşü, duygusal bir atmosferde geçti. İçişleri Bakanı ve CHP Genel Başkanı'nın da yer aldığı etkinlikte, depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız saygıyla anıldı. Bu anlamlı etkinlik, depremin unutulmamasını ve hatıralarının yaşatılmasını sağladı.

# Adıyaman # deprem anma yürüyüşü # 6 Şubat Depremi
Son Haberler

TÜSİAD Heyeti Çin’de Yapay Zekâ ve Teknoloji Temaslarında Bulunacak

30.10.2026 - 21:25

Costa Cruises, Costa Uygulamasını Türkiye için Kullanıma Açtı

30.10.2026 - 17:16

Yeşilay’da, Bağımlılık ve Sömürgecilik Arasındaki Tarihsel İlişki Masaya Yatırıldı

30.10.2026 - 16:59

TİMBİR Genel Başkanı Basa’dan FIRST FM’in 30. kuruluş yıl dönümüne kutlama mesajı

30.10.2026 - 16:54

Canon, Ofis Yazıcılarının Güvenliğini Artırmak İçin Öncü Printer EDR Teknolojisini Kullanıma Sunuyor

30.10.2026 - 16:34

Akkuyu Nükleer A.Ş. Bölgedeki Öğrencilere Yönelik Çevre Etkinliği Düzenledi

30.10.2026 - 16:16

Škoda’dan Küresel Pazarda Güçlü Satış Performansı

30.10.2026 - 16:13

Rosatom ile Togo Arasında Nükleer Enerji Anlaşması

30.10.2026 - 15:59

Gemlik’te Anadolu’nun Renkleri Cumhuriyet Coşkusuyla Buluştu

30.10.2026 - 15:40

Bakan Göktaş, Kurumsal İş Birliği ve Ortak Adımlar” Toplantısında Konuştu

30.10.2026 - 15:35
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel