Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Teknoloji
Teknoloji

Adıyaman'da Yaya Geçidi Denetiminde Sürücülere Ceza Yağdı! 20 Sürücüye Toplamda 20.135 TL Cezai İşlem Uygulandı!

Adıyaman'ın Yeni Adliye Karşısı Yavuz Selim İlkokulu önündeki KASK yaya geçidinde yapılan denetimlerde, motosiklet sürücüleri ve yayalara yol vermeyen 20 sürücüye toplamda 20 bin 135 TL para cezası kesildi. Trafik ekipleri, sürücülerin yaya geçitlerine duyarlı olmasının kazaların önlenmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Yayınlama: 11.12.2024 - 12:03 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 36
Paylaş:

Adıyaman'da Yaya Geçidi Denetiminde 20 Sürücüye Cezai İşlem! KASK yaya geçidinde uygulanan denetimlerde, sürücülere kesilen para cezaları dikkat çekiyor. Trafik kurallarına uymayan sürücüler, yaya güvenliğini tehlikeye atarak cezai işlemle karşı karşıya kaldılar. Yaya geçitlerine duyarlı olmak kazaları önlemek için şart!

Adıyaman’da, Yeni Adliye Karşısı Yavuz Selim İlkokulu önündeki KASK yaya geçidinde gerçekleştirilen denetimlerde, trafik kurallarına uymayan sürücülere ceza yağdı.

ADIYAMAN (İGFA) - Motosiklet sürücüleri ve yayalara yol vermeyen araçlara yönelik yapılan uygulamada, 20 sürücüye toplamda 20 bin 135 TL para cezası kesildi.

Yetkililer, denetimlerin yaya güvenliğini sağlamak amacıyla artırılacağını belirtti. Trafik ekipleri, sürücülerin yaya geçitlerine duyarlı olmasının, kazaların önlenmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Vatandaşlar ise bu tür denetimlerin devam etmesini, özellikle okul bölgelerinde daha fazla önlem alınmasını talep ediyor.

Adıyaman'da gerçekleştirilen yaya geçidi denetimlerinde 20 sürücüye ceza kesilmesi, trafik kurallarına uymayan sürücülere verilen önemli bir mesaj niteliğinde. Vatandaşlar, bu tür denetimlerin devamını talep ederken özellikle okul bölgelerinde daha sıkı önlemler alınmasını istiyorlar. Trafikte yayalara öncelik tanımanın ve yaya geçitlerine saygı göstermenin önemi, yapılan denetimlerle bir kez daha hatırlatıldı. Yetkililerin, yaya güvenliğini sağlamak adına denetimleri artıracağını belirtmesi, trafikte disiplini sağlama amacına yönelik önemli bir adım olarak dikkat çekiyor.

# Adıyaman # Yaya Geçidi Denetimi # Ceza Kesme
Son Haberler

TÜSİAD Heyeti Çin’de Yapay Zekâ ve Teknoloji Temaslarında Bulunacak

30.10.2026 - 21:25

Costa Cruises, Costa Uygulamasını Türkiye için Kullanıma Açtı

30.10.2026 - 17:16

Yeşilay’da, Bağımlılık ve Sömürgecilik Arasındaki Tarihsel İlişki Masaya Yatırıldı

30.10.2026 - 16:59

TİMBİR Genel Başkanı Basa’dan FIRST FM’in 30. kuruluş yıl dönümüne kutlama mesajı

30.10.2026 - 16:54

Canon, Ofis Yazıcılarının Güvenliğini Artırmak İçin Öncü Printer EDR Teknolojisini Kullanıma Sunuyor

30.10.2026 - 16:34

Akkuyu Nükleer A.Ş. Bölgedeki Öğrencilere Yönelik Çevre Etkinliği Düzenledi

30.10.2026 - 16:16

Škoda’dan Küresel Pazarda Güçlü Satış Performansı

30.10.2026 - 16:13

Rosatom ile Togo Arasında Nükleer Enerji Anlaşması

30.10.2026 - 15:59

Gemlik’te Anadolu’nun Renkleri Cumhuriyet Coşkusuyla Buluştu

30.10.2026 - 15:40

Bakan Göktaş, Kurumsal İş Birliği ve Ortak Adımlar” Toplantısında Konuştu

30.10.2026 - 15:35
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel