Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Ağrı'da Kayıp Vatandaş Mucizesi! Eleşkirt'te Kayboldu, Tutak'ta Sağ Bulundu!

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde günlerdir kayıp olan Abdülkadir Kahraman, umutların tükendiği anda Tutak ilçesinde sağ salim bulundu! Arama çalışmaları sonuç verdi, Kahraman ailesine büyük sevinç yaşattı.

Yayınlama: 27.04.2025 - 12:58 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 45
Paylaş:

Ağrı'da yaşanan kayıp vakası mutlu sonla bitti! Günlerdir aranan Abdülkadir Kahraman'ın bulunması, umutsuzluğun yerini sevince bıraktı. Arama çalışmalarına katılan tüm ekiplere teşekkürler yağarken, Kahraman'ın sağlık durumunun iyi olması herkesi rahatlattı. Bu olay, kayıp vakalarında umudu kaybetmemek gerektiğini bir kez daha gösterdi. Detaylar haberimizde!

AĞRIS-BHA Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde ikamet eden ve 26 Nisan Cumartesi gününden beri kayıp olarak aranan Abdülkadir Kahraman’ın Tutak ilçesinde bulunduğu açıklandı. Ağrı’nın Eleşkirt ilçesi Süzgeçli köyünde ikamet eden Abdülkadir Kahraman’dan 26 Nisan Cumartesi günü saat 12.00’den itibaren haber alınamaması üzerine arama çalışması başlatıldı. Eleşkirt İlçe Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, Kahraman’ın daha önce psikolojik sorunlar nedeniyle iki kez evinden kaçtığı, ilkinde İstanbul, ikincisinde ise Van’da bulunduğu bilgisi paylaşıldı. İhbar üzerine, Ağrı AFAD Müdürlüğü tarafından bir müdür, dört arama kurtarma teknisyeni, bir araç, bir amfibik araç ve bir drone ekibi olay bölgesine sevk edildi. Eleşkirt İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Süzgeçli ve Aydoğdu köylerinde yaptığı aramalar sonucunda, Kahraman’ın Tutak ilçesi Dibelek köyü civarında görüldüğü bilgisine ulaşıldı. Bu bilgi üzerine arama çalışmaları Eleşkirt ve Tutak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle birlikte Dibelek ve Mızrak köyleri çevresinde yoğunlaştırıldı. Ancak olumsuz hava ve arazi şartları ile vatandaşın tam olarak nerede olduğunun bilinmemesi nedeniyle saat 02.29’da arama çalışmalarına ara verildi. Sabaha karşı ise devriye gezen Jandarma ekipleri tarafından kayıp vatandaş, Tutak ilçesi Dibelek köyü civarında sağ olarak bulundu. Kahraman’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Eleşkirt'te ikamet eden ve 26 Nisan'dan beri kayıp olan Abdülkadir Kahraman, Jandarma ve AFAD ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu Tutak ilçesi Dibelek köyü civarında sağ olarak bulundu. Psikolojik sorunları nedeniyle daha önce de evden kaçan Kahraman'ın bulunması, aile üyeleri ve yetkililer tarafından memnuniyetle karşılandı. Arama çalışmalarına olumsuz hava koşullarına rağmen ara verilmeden devam edildi ve sabaha karşı devriye gezen Jandarma ekipleri tarafından Kahraman'a ulaşıldı. Sağlık kontrolünden geçirilen Kahraman'ın durumunun iyi olduğu belirtildi. Bu olay, bölgede kayıp vakalarına karşı duyarlılığı artırdı ve arama kurtarma çalışmalarının önemini bir kez daha vurguladı.

# Kayıp Abdülkadir Kahraman # Eleşkirt Tutak # Ağrı AFAD
Son Haberler

Döktaş, İhracatıyla Türk Sanayisi Adına Değer Üretmeye Devam Ediyor

14.08.2026 - 15:35

Yalova'nın Deprem Riski Haritalanıyor

14.08.2026 - 15:25

Özer Matlı’dan Güçlü Mesaj: “60 Bin Üyemiz Dönüşüme Hazır, Asıl Yürüyüş Şimdi Başlıyor”

14.08.2026 - 15:08

Arçelik ve Taliasun’dan Antalya Oto Galeri Sitesi’ne Güneş Enerjisi Yatırımı

14.08.2026 - 14:58

Kuşadası Tenis Kulübü’nde Ulusal Turnuva Heyecanı Yaşanmaya Başladı

14.08.2026 - 14:44

Bağlar Mahallesi’ne Çok Amaçlı Sosyal Tesis İçin İlk Adım Atıldı

14.08.2026 - 14:38

Marport‘a İki Uluslararası Ödül

14.08.2026 - 14:10

Türk Telekom Teknolojisi  Türk Futbolunun Destekçisi

14.08.2026 - 14:03

Marmara'da İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisinden Geçmeyen Atık Su Deşarjı Kalmayacak

14.08.2026 - 13:56

Konut Satışları Türkiye Genelinde Gerilerken Ağrı’da Artış Kaydedildi

14.08.2026 - 13:41
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel