Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Ramazan Ayında 155 Bin Aileyi Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 'Aile Yılı' kapsamında ramazan ayında 81 ilde 155 bin aileye ziyaretler gerçekleştirerek destek mekanizmalarını güçlendirdi.

Yayınlama: 31.03.2025 - 06:56 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 70
Paylaş:

Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 'Aile Yılı' çalışmaları kapsamında ramazan ayında 155 bin aileyi ziyaret etti. Vatandaşların memnuniyeti ve hizmet kalitesi büyük önem taşıyor.

Ankara-BHA Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı "Aile Yılı" kapsamında ailenin korunması ve aile bağlarının güçlendirilmesi amacıyla 81 ilde toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalarına ramazan ayında da devam etti. Bakanlık il yöneticileri bu kapsamda ramazan ayı boyunca bulundukları il ve ilçelerdeki bakanlık hizmet modellerinden yararlanan ailelere yönelik ihtiyaçların yerinde tespit edilerek, destek mekanizmalarının güçlendirilmesi amacıyla düzenli ziyaretler gerçekleştirdi. 81 ilde vatandaşların memnuniyet düzeyleri ve hizmet kalitesi hakkındaki geri bildirimlerinin titizlikle değerlendirilmesi hedefiyle engelli, yaşlı, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) hizmetinden yararlanan, sosyal yardım faydalanıcısı ve koruyucu ailelerden oluşan 155 bin aile ziyaret edildi. Toplanan geri bildirimlerle, bakanlığın hizmet politikalarına dayanak oluşturacak ve hizmetlerin daha etkin bir şekilde sunulmasına katkı sağlayacak ziyaretlerde yöneticiler, ailelerin beklentilerini ve önerilerini dinleyerek hizmetlerin daha kapsayıcı ve ihtiyaç odaklı hale getirilmesi için gerekli adımları değerlendirdi. Hizmet kalitesini ölçmek ve vatandaş beklentilerini daha iyi anlamak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde yöneticiler, ailelerin yanında olduklarını ve aldıkları hizmetlere dair geri bildirimlerinin kendileri için çok değerli olduğunu vurguladı.

Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, ramazan ayında yaptığı ziyaretlerle toplam 155 bin aileye ulaştı. Yöneticiler, ailelerin beklentilerini dinleyerek daha kapsamlı ve ihtiyaç odaklı hizmetler sunmak için adımlar attı. Bu ziyaretlerle elde edilen geri bildirimler, bakanlığın hizmet politikalarını güçlendirip daha etkin bir şekilde hizmet sunmasına olanak tanıdı.

# Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı # Ramazan # 155 Bin Aile
Son Haberler

Rönesans 11 Yıldır Dünyanın İlk 50 Uluslararası Müteahhidi Arasında

07.09.2026 - 18:07

Binance TR, Gaming Istanbul 2026’ya SuperApp Sponsoru Olarak Katılıyor

07.09.2026 - 17:19

Cargill, Gıda Üreticilerinin Ürün Geliştirme Süreçlerini İhtiyaca Özel Fonksiyonel Sistemlerle Hızlandırıyor 

07.09.2026 - 17:14

Red Bull Karton Tekne 13 Eylül’de İzmir’de Suya İniyor

07.09.2026 - 17:06

Günde 1 Milyondan Fazla Dijital Bahsetme Analiz Ediliyor

07.09.2026 - 16:59

2026 Yazında Türkiye Ne Dinledi? Spotify En Çok Dinlenen Şarkıları Açıkladı

07.09.2026 - 16:59

Sağlık Turizminde Komplikasyon Sigortası Karı, Kimleri Nasıl Etkileyecek?

07.09.2026 - 16:56

Kütahya Porselen, İş Ortakları İle ‘Yeni Ufuklar Zirvesi’nde Buluştu

07.09.2026 - 16:46

İş Dünyası Gençlere Ne Kadar Hazır?

07.09.2026 - 16:42

QNET, Yeni Girişimcilerle Güçlendiği,  28’inci Yaşını Kutluyor

07.09.2026 - 16:39
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel