Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

AK Parti Düzce Milletvekili Öztürk: 'Özgür Özel’in Boykot Çağrısı Geri Tepiyor'

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, hafta sonu yaptığı alışverişte CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in boykot çağrısının geri teptiğini açıkladı. Öztürk, 'Yerliyiz milliyiz' mesajı verdi ve CHP'nin boykotlarının tutmadığını vurguladı.

Yayınlama: 07.04.2025 - 18:13 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 62
Paylaş:

AK Parti Milletvekili Öztürk, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in boykot çağrısını alışverişle cevapladı. 'Yerli ve milli alışverişte ısrarcıyız' diyerek, CHP'nin boykotlarını samimi bulmadığını belirtti. Halkın CHP'nin tavrını tanıdığını ve ekonominin yerli ürünlerle desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

EROL TAYHAN/DÜZCE-BHA AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk hafta sonu yaptığı alışverişte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in boykot çağrısını değerlendirdi. Öztürk, “Özgür Özel’in boykot çağrısının geri teptiğini” söyledi. AK Parti Düzce Milletvekili Öztürk, hafta sonu yaptığı alış verişte “Yerliyiz milliyiz” mesajı verdi.  Düzce Milletvekili Öztürk'ten CHP Genel Başkanı Özel'e: "Millet CHP'yi dinlemez"  AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce’de mağazalarda çeşitli alışverişler yaparak CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in boykot çağrısına Düzce mağazalarından çeşitli alışveriş yaparak yanıt verdi. AK Parti Düzce Milletvekili  Ercan Öztürk, hafta sonu Düzce’deki mağazalardan ayakkabı ve hediyelik eşya satın aldığı esnada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Yerli ve milli alışverişte ısrarcıyız" "Yerli ve milli alışverişte ısrarcıyız. Halk CHP’yi tanıyor, biliyor. CHP’nin protestolarını da samimi bulmuyor. CHP’nin boykotları tutmaz, tutmuyor, görüyoruz... Yerli ve milli mamülleri protesto, boykot bu güne kadar hiç görülmüş mü ki bugün tutacak. Ekonomi hele milli ve yerli ekonomi köktür, berekettir. İnsan canına kıyar mı? Yerli ve milli çarkın dönmesi ülke ekonomisinin durmadan mesafe alması anlamı taşır. Milletimiz olaylara vakıf. CHP zihniyeti ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’de bunu eninde sonunda anlayacak".

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in boykot çağrısını alışveriş yaparak karşılıyor. Öztürk, yerli ve milli ürünlere olan inancını vurgulayarak, CHP'nin boykotlarının halk nezdinde karşılık bulmadığını belirtiyor. Yerli ekonominin desteklenmesi gerektiğini savunan Öztürk, CHP zihniyetinin halk tarafından kabul görmeyeceğini ifade ediyor.

# AK Parti Düzce Milletvekili Öztürk # Özgür Özel # boykot
Son Haberler

Eren Enerji WEPs İmzacısı Olarak Kadınların Güçlenmesini Destekleyecek

08.09.2026 - 15:29

ING’den Yeni İş Kuranlara Güçlü Başlangıç Desteği

08.09.2026 - 15:25

Matlı Şirketler Grubu Keskinoğlu ve Yörsan’la Foodist İstanbul’da Sektör Profesyonelleriyle Buluştu

08.09.2026 - 13:56

TMB Başkanı M. Erdal Eren: “OVP, Sektörümüz Açısından Önemli Bir Yol Haritası Sunuyor”

08.09.2026 - 13:52

STM’den Üç Kıtada Millî Teknoloji

08.09.2026 - 13:29

İş Bankası’nın “Çiftçilerin Gücüne Güç Katan İmeceKart” Kampanyasında Traktörler Sahiplerini Buldu

08.09.2026 - 13:23

Getir, iOS Uygulamasında Yeni Büyüme Motorunu Devreye Aldı

08.09.2026 - 13:17

Sigortam.net, DASK’taki Değişiklikleri Yorumladı

08.09.2026 - 13:06

2026-DGS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

08.09.2026 - 13:02

Çorum'da Belediyeden 7,7 Milyon Liralık Kırtasiye Desteği

08.09.2026 - 12:00
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel