Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Akçalar Mahallesi'nde Başköy Girişi Genişleyecek mi? Mahalle Sakinleri Trafik Sorunlarına Çözüm Arıyor

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Akçalar Mahallesi, gelişimini sürdürürken nüfus yoğunluğundan kaynaklanan trafik problemleriyle karşı karşıya. Sabah ve akşam saatlerinde yoğun araç trafiğine neden olan Başköy girişi, mahalle sakinlerince genişletilerek çözüm bekliyor.

Yayınlama: 08.08.2024 - 16:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 49
Paylaş:

Bursa Nilüfer ilçesindeki Akçalar Mahallesi'nde yaşayanlar Başköy girişinde yaşanan yoğun trafik sorununa karşı çözüm arayışında. Nüfusun artmasıyla beraber yaşanan trafik sıkışıklığına mahalle sakinleri çözüm getirilmesini talep ediyor. Detaylar haberimizde.

Gelişen ve değişen her mahalle gibi yol problemleri ile karşılaşan Akçalar Mahallesi sakinleri, Başköy girişinin genişletilmesini istiyor.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Akçalar Mahallesi, hızlı değişimini sürdürüyor. Uzun süredir gelişen mahalle, nüfus yoğunluğunun da artması sebebiyle trafik problemleri ile de karşılaşıyor.

Özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafiğin yoğun olduğu mahallenin Başköy girişinde uzun araç kuyrukları oluşuyor.

Mahalle sakinleri Başköy tarafından Akçalar’a giriş yolunun genişletilerek trafik probleminin sona erdirilmesini talep ediyor.

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Akçalar Mahallesi, hızlı bir şekilde gelişirken beraberinde trafik sorunlarını da getiriyor. Özellikle yoğun araç kuyruklarının oluştuğu Başköy girişi, mahalle sakinlerinin dikkat çeken bir sorunu haline geldi. Trafik problemlerinin azaltılması için giriş yolunun genişletilmesi talebi, Akçalar Mahallesi'nin gündemine oturdu.

# Akçalar Mahallesi # Başköy girişi genişletme # trafik sorunu
Son Haberler

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Serkan Uğraş Kaygalak Oldu

02.11.2026 - 15:08

Beşiktaş 2 farklı üstünlüğü koruyamadı! Kasımpaşa’dan muhteşem geri dönüş!

02.11.2026 - 14:22

Enerji Sektörünün 20. Buluşması EIF 2026 İçin Geri Sayım Başladı

02.11.2026 - 14:20

Trabzonspor evinde kazandı! Gaziantep FK’ye 2-0’lık tarife!

02.11.2026 - 14:20

A Milli Takım’ın Fransa Deplasmanı İçin Misafir Tribün Biletleri Satışta

02.11.2026 - 14:05

12. Malatya Kitap Fuarı 300 Bin Ziyaretçiyle Tamamlandı

02.11.2026 - 13:50

COP31 Antalya için dijital uygulama hazırlandı: Etkinlikler ve ulaşım tek platformda

02.11.2026 - 13:50

Cevdet Yılmaz'dan enerji fiyatları uyarısı: Küresel ekonomiler baskı altında

02.11.2026 - 13:46

Denizli’de Mutfak Atölyesinde Kadınlara Sağlık ve Şiddetle Mücadele Eğitimi

02.11.2026 - 13:27
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel