Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Siyaset
Siyaset

Ali Yıldırım Sezer: Gölcük’e Hizmetkar Olmaktan Büyük Onur Duyuyorum

Gölcük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, seçim çalışmalarında Saraylı'da devasa bir miting düzenleyerek büyük destek gördü. Sezer, Gölcük'e olan hizmet aşkını vurgulayarak, yeni projeler için destek istedi.

Yayınlama: 30.03.2024 - 16:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 51
Paylaş:

Seçim Rüzgarları Esmeye Devam Ediyor! Ali Yıldırım Sezer'in Gövde Gösterisi Sosyal Medyayı Salladı, İşte Detaylar

Seçim çalışmalarının sonuncusunu mitingi aratmayan bir şekilde Saraylı’da yapan Gölcük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, “Gölcük’e hizmetkar olmaktan büyük onur duyuyorum” dedi.

KOCAELİ (İGFA) - Gölcük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, yerel seçimlere bir gün kala mitingi aratmayan bir kalabalıkla Saraylı’dan coşku dolu destek aldı. Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar, önceki dönem belediye başkanı Mehmet Ellibeş ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Saraylı’ya çıkarma yaptı. Coşkulu kalabalık tarafından köy meydanında karşılanan Sezer, “Gölcük’e hizmetkar olmaktan büyük onur duyuyorum” dedi.

GÖLCÜK’TE SEÇİME DİMDİK HAZIRIZ

Gölcük’ün çehresinin değişmesi için bir gayret sarf ettiklerini söyleyerek konuşmasına başlayan Sezer, “Çocukken bir hayalimiz vardı, sahilden bir yol olsa da Halıdere ve Değirmendere birbirine bağlansa. Bugün bu hayalin gerçekleştirmeyi Rabbim bize nasip etti. Bunun yanında su oyun parkı, kayık çekek yeri inşa edildi. Bütün sağlık hizmetlerimiz yapıldı, tüm okullarımız yenilendi. Merkezde yapılan kentsel dönüşüm başlı başına şehrin çehresinin değişmesi için çok önemli. İnanın dokunmadığımız yer kalmadı. Bütün bunların yapılması, çalışmanın gayreti tamamen sizler için ve bu ittifaka olan destek için. Burada bulunan iki tarihi evi bir tanesini büyükşehir bir tanesini de inşallah biz yenileyeceğiz” dedi.

İÇİNİZDEN BİRİ OLMAKTAN BÜYÜK ONUR DUYUYORUM

Sezer, “Gölcük’e hizmetkar olmaktan büyük onur duyuyorum. Sizlerin içinizden biri olmaktan büyük onur duyuyorum. Başladığımız devam eden projeleri tamamlamak, daha güçlü bir şekilde gelerek yeni projeleri de hayata geçirmek için sizlerin güçlü desteğini istirham ediyorum. Buranın bir evladı olarak sizlerden güçlü bir de

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'in Saraylı'da gerçekleştirdiği etkileyici miting, seçim atmosferini coşturdu. Sezer, Gölcük'e olan bağlılığını ve hizmet aşkını vurgulayarak, projelerini hayata geçirmek için destek çağrısında bulundu.

# Ali Yıldırım Sezer # Gölcük # hizmetkarlık
Son Haberler

Turkish Tastes, ABD’de Mutfak Profesyonellerine Ulaşıyor

17.09.2026 - 09:10

SANES PRESSES Yüksek Hassasiyetli FB1 Serisi Hassas Kesme Prese Teknolojisini MAKTEK Avrasya 2026’da Tanıtacak

17.09.2026 - 09:07

Şeftali-Nektarin İhracatı 400 Milyon Dolara Koşuyor

17.09.2026 - 08:58

TEKNOFEST 2026 Heyecanı Diyarbakır’da Başladı

17.09.2026 - 08:43

Borusan Next Motosiklet Satış Ağını Ataşehir’deki Yeni Noktasıyla Güçlendirdi

16.09.2026 - 16:48

Su Tasarrufu Bireysel Kullanım Alışkanlıklarına İndirgenmemeli!

16.09.2026 - 16:04

Kızılay Maden Suyu 100 Yıllık Mirasını Geleceğe Taşıyor

16.09.2026 - 15:06

Aksa Jeneratör ve Hyundai’den 20 Yıllık Güçlü Ortaklık

16.09.2026 - 14:55

Nissan, Türkiye'nin de Dahil Olduğu Avrupa için Yeni Modelini Duyurdu

16.09.2026 - 14:52

Siemens Türkiye, Gençleri İklim Kriziyle Mücadele Çözümlerini COP31’de Sergilemeye Davet Ediyor

16.09.2026 - 14:50
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel