Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Altınordu’ya Modern Spor Kompleksi Yükseliyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Altınordu Eskipazar Mahallesi’nde inşa ettiği yarı olimpik yüzme havuzu ile çok amaçlı spor salonu projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bölgeye önemli bir spor yatırımı kazandıracak proje, tamamlandığında vatandaşlara modern ve kapsamlı bir spor alanı sunacak.

Yayınlama: 05.08.2026 - 10:01 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 4
Paylaş:

Kaba inşaatı tamamlanan dev spor yatırımı, tamamlandığında sporculara modern tesisler sunarken, bölgenin sosyal yaşamına da yeni bir soluk getirecek.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in spora ve gençliğe yönelik yatırımları kapsamında Eskipazar Mahallesi önemli bir spor merkezine dönüşüyor.

Daha önce bölgede 22 dönümlük alanı Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tahsis ederek atletizm pisti ve futbol sahalarının ilçeye kazandırılmasını sağlayan Başkan Güler, şimdi de yarı olimpik yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu projesiyle Eskipazar’ın sportif altyapısını güçlendiriyor.

KABA İNŞAAT TAMAMLANDI

Kaba inşaatı tamamlanan projede ince imalat çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.

Yarı olimpik yüzme havuzu binasında çelik çatı imalatı sürerken, havuz platformunun bulunduğu katta tuğla duvar örme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Çok amaçlı spor salonunda ise çelik çatı imalatının yanı sıra dış cephede kompozit kaplama, iç mekânlarda şap dökümü, sıva ve boya uygulamaları, alçıpan imalatları ile elektrik ve mekanik tesisat çalışmaları eş zamanlı olarak yürütülüyor.

Şehirde yüzme sporunun yaygınlaştırılması amacıyla inşa edilen yarı olimpik yüzme havuzu, 950 metrekare taban alanına sahip olacak. Tesiste 315 metrekarelik idari bölüm ile 635 metrekarelik havuz alanı yer alacak. 25 metre uzunluğunda ve 1,40 metre derinliğinde planlanan havuz, sporculara uluslararası standartlara yakın, modern ve güvenli bir antrenman ortamı sunacak.

Kompleks bünyesinde yer alacak çok amaçlı spor salonu ise yalnızca spor müsabakalarına değil, farklı organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek şekilde tasarlandı.

Tesiste çok amaçlı spor alanının yanı sıra giyinme odaları, revir, duş alanları, sauna, çamaşır odası, mutfak ve yemekhane bulunacak. Ayrıca sporcuların konaklayabilmesi amacıyla banyolu, toplam 10 kişilik kapasiteye sahip 5 oda da hizmet verecek.

 

Son Haberler

Kandıra Belediyesi’nden Üreticiye Destek

05.08.2026 - 16:39

Akademi Manisa’da Eğitimler Başladı

05.08.2026 - 16:10

Türk Saat Markası Daniel Klein Group 100 Ülkeye Ulaşmayı Hedefliyor

05.08.2026 - 16:09

Türk Saat Markası Daniel Klein Group 100 Ülkeye Ulaşmayı Hedefliyor

05.08.2026 - 16:09

Bahçıvan: Finansman Zinciri Kırılırsa Üretim Zinciri de Durur

05.08.2026 - 16:06

İstanbul Büyük Yelken Şölenine Hazırlanıyor   

05.08.2026 - 16:01

Temmuz Ayında 107 Bin 113 Gıda Denetimi Gerçekleştirildi

05.08.2026 - 15:44

ISG’nin Terminal Memurlarından Can Kurtaran Hamle

05.08.2026 - 15:42

Denizli’den Adıyaman’a Kardeşlik Köprüsü Kuruldu

05.08.2026 - 15:08

Amatör spor kulüplerine 3 milyon liralık destek

05.08.2026 - 14:50
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel