Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in öncülüğünde hayata geçirilen Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi Projesi, Akseki'de yeni bir halka ekledi. Akseki Belediyesi'nden devralınan ve gerekli düzenlemeler yapılarak yeniden hizmete açılan kreş, bölgedeki ailelerin en büyük ihtiyaçlarından birini karşılıyor. 40 öğrenci kapasiteli kreş, modern donanımı ve uzman kadrosuyla çocuklara güvenli ve eğlenceli bir ortam sunarken, annelerin de iş hayatına daha rahat adapte olmasını sağlıyor. Kreşin açılmasıyla birlikte Akseki'de yaşayan aileler derin bir nefes alırken, bu hizmetin bölgeye kattığı değer de gözlerden kaçmıyor. Büyükşehir Belediyesi, bu tür projelerle sadece çocuklara değil, tüm topluma yatırım yapmaya devam ediyor.

ANTALYA-BHA Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kadınların çalışma hayatında daha çok yer alabilmesi ve ailelerin çocuklarını güvenle bırakabilmesi için başlattığı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi Projesi hizmet ağını genişletiyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akseki Belediyesi’nden devraldığı çocuk kreşi ve gündüz bakımevinde gerekli düzenlemeleri yaparak, kreşi vatandaşın hizmetine açtı. 40 öğrenci kapasiteli kreş, hizmet kalitesi ve eğitim anlayışı ile halkın takdirini kazanarak önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Büyükşehir Belediyesi’nin Akseki kreşinde 4 personel, yemekhane, oyun salonu, çocuk parkı, 2 sınıf ve uyku odası bulunuyor. AKSEKİ’YE YAKIŞIR HİZMET Büyükşehir Belediyesi Akseki Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nde görevli Aydan Çetin, Akseki Belediyesi’nden kreşin devir işlemlerinin tamamlandığını ve Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermeye başladığını belirterek, “4 personelimiz ile birlikte şu anda 18 çocuğumuza eğitim veriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in öncülüğünde Akseki’ye yakışır hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz. Kreşimizde yeni sınıflarımızı yakın zamanda açacağız. Tam kapasiteye çıktığımızda 40 çocuğumuza eğitim vereceğiz. Vatandaşlarımızdan gelen talep oldukça yoğun bu talepleri karşılamak için çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Akseki'de hizmete açtığı kreş, 40 öğrenci kapasitesiyle bölgedeki önemli bir ihtiyacı karşılıyor. 4 personelin görev yaptığı kreşte yemekhane, oyun salonu, çocuk parkı, 2 sınıf ve uyku odası bulunuyor. Kısa sürede büyük ilgi gören kreşte, tam kapasiteye ulaşıldığında 40 çocuğa eğitim verilecek. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşlardan gelen yoğun talebi karşılamak için çalışmaların sürdürüleceğini belirtiyor. Bu proje, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin çocuklara ve ailelere yönelik hizmetlerinin önemli bir göstergesi olarak öne çıkıyor.