Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Antalya Kumluca'da Yaz Sezonu Hazırlıkları Tam Gaz! Turizm Bölgeleri Yenileniyor

Antalya Kumluca Belediyesi, Adrasan, Olimpos ve Karaöz'de yaz sezonu öncesi yol onarımı ve çevre düzenlemesi çalışmalarına hız verdi.

Yayınlama: 04.06.2025 - 23:17 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 60
Paylaş:

Antalya'nın incisi Kumluca, yaz turizm sezonuna bomba gibi hazırlanıyor! Kumluca Belediyesi, bölgenin gözde turizm merkezleri olan Adrasan, Olimpos ve Karaöz'de hummalı bir çalışma başlattı. Amacı ne mi? Misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunmak. Yol onarımlarından çevre düzenlemelerine, temizlik çalışmalarından peyzaj düzenlemelerine kadar her detay titizlikle ele alınıyor. Peki, bu hazırlıklar Kumluca'yı nasıl bir turizm cennetine dönüştürecek? İşte merak edilen tüm detaylar...

ANTALYA - BHA

Antalya Kumluca Belediyesi, yaz sezonunun yaklaşmasıyla ilçenin gözde turizm bölgeleri Adrasan, Olimpos ve Karaöz’de hazırlık çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Belediye ekipleri, yol onarımı, çevre düzenlemesi, temizlik ve peyzaj faaliyetleriyle bölgeleri sezona hazır hale getirdi.

Adrasan, Olimpos ve Karaöz gibi yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan bölgelerde, bozulan yollar onarılıyor, sahil şeritleri ve ortak kullanım alanları düzenlenirken, parklar, yürüyüş yolları ve sahillerde kapsamlı temizlik çalışmaları devam ediyor.

Kumluca Belediye Başkanı Uzm. Dr. Mesut Avcıoğlu, saha ziyaretinde çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerle bir araya geldi.

Başkan Avcıoğlu, Kumluca’mızın turistik bölgelerini yaz sezonuna hazırladıklarını belirterek, "Ekiplerimiz özveriyle çalışıyor. Hedefimiz, vatandaşlarımız ve misafirlerimiz için temiz, düzenli ve güvenli bir tatil ortamı sağlamak” dedi.

Belediye yetkilileri, çalışmaların planlanan takvime uygun ilerlediğini ve sezon öncesi tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti.

Kumluca Belediyesi, yaz sezonu öncesinde Adrasan, Olimpos ve Karaöz bölgelerinde kapsamlı bir yenileme çalışması yürütüyor. Yol onarımları, çevre düzenlemeleri ve temizlik çalışmalarıyla bölgeler sezona hazırlanırken, Kumluca Belediye Başkanı Uzm. Dr. Mesut Avcıoğlu, çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerle bir araya geldi. Amaç, Kumluca'yı hem yerli hem de yabancı turistler için cazip bir destinasyon haline getirmek ve misafirlerine temiz, düzenli ve güvenli bir tatil ortamı sunmak. Çalışmaların planlanan takvime uygun olarak ilerlediği ve sezon öncesi tamamlanmasının hedeflendiği belirtildi.

# Antalya Kumluca # yaz sezonu # turizm
Son Haberler

Erdoğan’ın Davetiyle Türkiye’ye Geliyor: Irak Başbakanı’nın Ziyaret Gündemi Geniş

27.07.2026 - 16:44

İpsala ve Pazarkule’de Kriz Bitti: Geçişler Normale Döndü

27.07.2026 - 16:25

AB Destekli Proje: Zeytin Atlası Erişime Açıldı

27.07.2026 - 16:17

Sosyal Medya ve Yapay Zekâ Reklamlarına Yeni Kurallar Geliyor

27.07.2026 - 16:11

Güreşte Zirve Yıldırım’ın: Bursa Ekibi Fırtına Gibi Esti

27.07.2026 - 15:36

Güven Endekslerinde Ayrışma: Hizmet Sektörü Yükseldi, Perakende Zayıfladı

27.07.2026 - 15:27

Kardemir Çelik halka arzı başarıyla tamamlandı

27.07.2026 - 12:57

Masfen Enerji paylarına yaklaşık 5 katı, toplamda 19,3 milyar TL tutarında talep geldi

27.07.2026 - 12:47

Mabel Matiz Harbiye’de Fırtına Gibi Esti

27.07.2026 - 11:56

Karakaya’da Turna Heyecanı: 90 Sporcu Malatya’da Buluştu

27.07.2026 - 11:00
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel