Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Teknoloji
Teknoloji

Antalya Muratpaşa Belediyesi İftar Programlarıyla İlçe Sakinlerini Buluşturacak

Antalya’da Ramazan ayında Muratpaşa Belediyesi, ilçenin 55 mahallesinde düzenleyeceği geleneksel iftar sofralarıyla sakinleri bir araya getirecek.

Yayınlama: 25.02.2025 - 10:51 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 62
Paylaş:

Antalya Muratpaşa Belediyesi, 55 mahallede düzenleyeceği geleneksel iftar programlarıyla ilçe sakinlerini bir araya getiriyor. Ramazan'ın bereketini yaşamak için ilçe halkı heyecanla bekliyor. Detaylar bu haberde!

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’da mahallelerde düzenleyeceği geleneksel iftar programlarıyla ilçe sakinlerini bir araya getirecek.

ANTALYA (İGFA) - Ramazan ayı boyunca belediye, ilçenin 55 mahallesinin sakinlerinigeleneksel iftar sofralarında buluşturacak. Toplu iftar programları, orucun ilk açılacağı gün 1 Mart Cumartesi, Bayındır, Meltem ve Soğuksu mahalleleri için Meltem pazar yerinde düzenlenecek.

Muratpaşa Belediyesi’nin iftarları, 3 Mart Pazartesi Varlık, Bahçeli ve Deniz mahallelerini bir araya getirecek.İftar programı, Varlık Mahallesi pazar yerinde gerçekleşecek. 4 Mart’ta ise Zerdalilik, Sinan, Haşimişcan ve Gençlik mahalle sakinleri, Başöğretmen Atatürk Okulu yanında oruçlarını açacaklar. Yenigün ve Kızılarık mahalleleri için iftar 5 Mart’ta Yenigün pazar yerinde gerçekleşecek.

Meydankavağı, Çaybaşı ve Demircikara mahalleleri 6 Mart’ta Meydankavağı açık pazar yerinde düzenlenecek iftarda bir araya gelirken 7 Mart’ta ise Engelsiz Kafe’de engelli dernekleri ve ASSİM dernekleri iftar sofrasında buluşacak. Ayrıca 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Yaşlılar Günü kapsamında şehit aileleri, gaziler ve yaşlılara özel iftar programı da düzenlenecek.

Muratpaşa Belediyesi’nin iftar sofralarında sunulan yemekler, yılın her günü ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ve okul menüsü desteği sağlayan aşevi tarafından hazırlanacak. 50 binin üzerinde kent sakinini bir araya getirecek Ramazan programı, Etiler pazar yerinde kurulacak sofrayla son bulacak. Ramazan ayında belediye ayrıca gıda yardımlarına da devam edecek.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, Ramazan ayında düzenlenecek geleneksel iftar programlarıyla mahalle sakinleri bir araya gelecek. Muratpaşa Belediyesi, 1 Mart'tan itibaren 55 mahallede düzenleyeceği toplu iftar sofraları ile ilçenin sakinlerine unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Ayrıca, belediye tarafından hazırlanan yemeklerle ihtiyaç sahiplerine de destek sağlanacak.

# Antalya Muratpaşa Belediyesi # geleneksel iftar programları # Ramazan Ayı
Son Haberler

L'Oréal Türkiye’den ABD’ye Yönetici Transferi

17.09.2026 - 10:56

Turknet ve Monster Notebook Oyuncular için Güçlerini Birleştirdi

17.09.2026 - 10:24

Multinet Up, Etik ve İtibar Derneği (TEİD) Üyesi Oldu

17.09.2026 - 10:19

SİNTEK B.V. Avrupa’ya İthalatta Karbon Yetkisini Aldı

17.09.2026 - 09:31

Turkish Tastes, ABD’de Mutfak Profesyonellerine Ulaşıyor

17.09.2026 - 09:10

SANES PRESSES Yüksek Hassasiyetli FB1 Serisi Hassas Kesme Prese Teknolojisini MAKTEK Avrasya 2026’da Tanıtacak

17.09.2026 - 09:07

Nilüfer Uluslararası Caz Okulu Kapılarını Açıyor

17.09.2026 - 09:06

Şeftali-Nektarin İhracatı 400 Milyon Dolara Koşuyor

17.09.2026 - 08:58

Türk Telekom Bölgesel Teknoloji Gücünü Orta Asya’ya Taşıyor 

17.09.2026 - 08:48

TEKNOFEST 2026 Heyecanı Diyarbakır’da Başladı

17.09.2026 - 08:43
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel