Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yaşam
Yaşam

Antalya'da 23 Nisan Coşkusu: Kırmızı ve Beyaz Balonlar Gökyüzüne Bırakıldı

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'nin kreşlerindeki öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı'nı kırmızı ve beyaz renklerdeki balonlarını gökyüzüne bırakarak kutladı. Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın da katıldığı kutlamalar büyük coşkuyla gerçekleşti.

Yayınlama: 22.04.2024 - 16:02 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 46
Paylaş:

Antalya'da renkli kutlamalar! Muratpaşa Belediyesi'nin kreşlerindeki öğrenciler, Gazi Mustafa Atatürk'ün armağanı 23 Nisan'ı kırmızı beyaz balonlarla kutladı. Belediye Başkanı Ümit Uysal da coşkuya katıldı.

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kreşler öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı kutladı. Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de 23 Nisan gösterileriyle sahneye çıkan küçük öğrenciler, kırmızı ve beyaz renklerdeki balonlarını gökyüzüne bıraktı.

ANTALYA (İGFA) - Muratpaşa Belediyesi’nin Dutlubahçe, Konuksever, Ermenek, Çağlayan ve Soğuksu mahallelerinde bulunan 5 kreşin öğrencileri, Gazi Mustafa Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın birbirinden renkli gösterilerle kutladı.

Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de gerçekleşen kutlamalar için küçük öğrenciler, kırmızı beyazlı kıyafetler giydi. Kutlamalar, İstiklal Marşı ve ardından Andınız’ın okunmasıyla başladı. Dans gösterilerinin gerçekleştiği ve şiirlerin okunduğu kutlamalarda İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını sahnede ezbere okuyan küçükler bolca alkış aldı.

Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın da katıldığı kutlamaların sonunda “Atam seni çok özlüyoruz” yazılı pankartla beraber yürüdü, ardından da kırmızı beyaz renklerdeki balonlarını gökyüzüne bıraktı.

Ayrıca, belediyenin Dutlubahçe kreş öğrencileri, Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Antalya'nın renkli kutlamalarına şahitlik ettik! Muratpaşa Belediyesi'nin kreşlerindeki öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı'nı kırmızı ve beyaz renklerde balonlarını gökyüzüne bırakarak kutladı. Belediye Başkanı Ümit Uysal da coşkuya katılarak etkinliğe renk kattı.

# Antalya # Muratpaşa Belediyesi # 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı
Son Haberler

Uluslararası Güreş Turnuvası’na Türk sporcular damga vurdu

03.08.2026 - 00:07

Türkiye’nin ilk "Engelsiz Pazarı" Mersin Yenişehir’de kuruluyor

02.08.2026 - 23:07

Ankara'da Sanat Duvarda

02.08.2026 - 23:02

Kadıköy'de Sportif Heyecan

02.08.2026 - 22:59

Kayseri'de Büyükşehir İle Miraç'ın Tramvay Hayali Gerçeğe Dönüştü

02.08.2026 - 13:30

ASAT’tan COP31 Öncesi Güçlü Altyapı Hamlesi

02.08.2026 - 13:28

Esenyurt Belediyesi Araç Filosunu Kendi Öz Kaynaklarıyla Güçlendiriyor

02.08.2026 - 13:26

Bursa Açıkhava'da Emre Altuğ'dan Müzik Dolu Gece

02.08.2026 - 13:25

Konya Ultra Trail, 13 Ülkeden 1.300 Sporcuyu Sille'nin Doğasında Buluşturdu

02.08.2026 - 13:23

Nilüfer İlçe Şenliği Dolu Dolu Geçti

02.08.2026 - 13:22
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel