Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Teknoloji
Teknoloji

Antalya'da Deniz Demiral'ın Adı Bir Parkta Yaşatılacak

Antalya Muratpaşa Belediyesi, 2021’de trafik kazasında hayatını kaybeden CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demiral'ın adını Kızılsaray Mahallesi'nde bulunan parka vererek onun anısını yaşatacak.

Yayınlama: 19.02.2025 - 13:24 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 57
Paylaş:

Antalya Muratpaşa Belediyesi, trafik kazasında hayatını kaybeden Deniz Demiral'ın anısını yaşatmak için harekete geçiyor. Kızılsaray Mahallesi'nde bulunan park, artık genç başkanın adıyla anılacak. Olayı duygu dolu sözlerle anlatan CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Eraycan Yılmaz, bu jestin anlamını vurguluyor.

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, 2021’de elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demiral’ın adını Kızılsaray Mahallesi’nde bir parka vererek onun anısını yaşatacak.

ANTALYA (İGFA) - Antalya Muratpaşa Belediye Meclisi’nde alınan kararla, Kızılsaray Mahallesi 71-72 sokak kesişiminde yer alan park, artık Deniz Demiral’ın adıyla anılacak.750 metrekare çim alana sahip parkta, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları bulunuyor.

Parkın Deniz Demiral’ın adıyla anılacak olması dolayısıyla CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Eraycan Yılmaz ve beraberindeki heyet, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette duygularını paylaşan Yılmaz, “Deniz Demiral’ın adının bu parkta yaşayacak olması bizim için büyük bir anlam taşıyor. Başkanımız Ümit Uysal’a ve belediye meclis üyelerine bu duyarlılıkları için minnettarız” dedi.

Başkan Uysal ise, genç yaşta kaybedilen Deniz Demiral’ın adını yaşatmanın bir vefa görevi olduğunu belirterek, “Gençlerimizin mücadeleleri, emekleri ve idealleri unutulmaz. Onun adını bu parkta yaşatmak bizim için büyük bir onur” ifadelerini kullandı.

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nin aldığı kararla, Kızılsaray Mahallesi'nde bulunan park, Deniz Demiral'ın adını taşıyacak. Parkta, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları bulunuyor. CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Eraycan Yılmaz, bu adımın anlamını vurgulayarak duygularını dile getirdi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ise genç yaşta kaybedilen Deniz Demiral'ın anısının yaşatılmasının bir vefa görevi olduğunu belirtti. Bu parktaki adım, gençlerin emek ve ideallerini unutulmaz kılacak.

# Antalya Muratpaşa Belediyesi # Deniz Demiral # Kızılsaray Mahallesi parkı
Son Haberler

Uluslararası Güreş Turnuvası’na Türk sporcular damga vurdu

03.08.2026 - 00:07

Türkiye’nin ilk "Engelsiz Pazarı" Mersin Yenişehir’de kuruluyor

02.08.2026 - 23:07

Ankara'da Sanat Duvarda

02.08.2026 - 23:02

Kadıköy'de Sportif Heyecan

02.08.2026 - 22:59

Kayseri'de Büyükşehir İle Miraç'ın Tramvay Hayali Gerçeğe Dönüştü

02.08.2026 - 13:30

ASAT’tan COP31 Öncesi Güçlü Altyapı Hamlesi

02.08.2026 - 13:28

Esenyurt Belediyesi Araç Filosunu Kendi Öz Kaynaklarıyla Güçlendiriyor

02.08.2026 - 13:26

Bursa Açıkhava'da Emre Altuğ'dan Müzik Dolu Gece

02.08.2026 - 13:25

Konya Ultra Trail, 13 Ülkeden 1.300 Sporcuyu Sille'nin Doğasında Buluşturdu

02.08.2026 - 13:23

Nilüfer İlçe Şenliği Dolu Dolu Geçti

02.08.2026 - 13:22
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel