Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Teknoloji
Teknoloji

Artvin'de 36. Vergi Haftası Coşkusu: Artvin Valisi'nden Önemli Açıklamalar

Artvin Defterdarı Ali Aslankaya, Vergi Haftası kapsamında Artvin Valisi Turan Ergün'ü ziyaret etti. Vergi ödemenin vatandaşlık görevi olduğunu vurgulayan Vali Ergün, verginin devlet gelir kaynaklarından biri olduğunu belirtti.

Yayınlama: 24.02.2025 - 13:41 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 129
Paylaş:

Artvin'de 36. Vergi Haftası kutlamaları coşkuyla başladı! Artvin Valisi Turan Ergün'ün ziyaretine damga vuran açıklamalar haberimizde detaylarıyla yer alıyor.

Artvin Defterdarı Ali Aslankaya, “36. Vergi Haftası” dolayısıyla Artvin Valisi Turan Ergün’ü ziyaret etti.

Bayram SARAYOĞLU /ARTVİN (İGFA) - Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ergün, vergi ödemenin vatandaşlık görevi olduğunu belirterek, verginin devletin en büyük gelir kaynaklarından biri olduğunu ve kalkınmanın temelini oluşturduğunu söyledi.

Ergün, ayrıca,  konukları ile tüm kurum çalışanlarının haftalarını kutladı ve başarı dileklerinde bulundu.

Artvin Defterdarı Ali Aslankaya ise “Vergi Haftası'nın” bu yıl 24 Şubat-2 Mart arasında tüm yurtta olduğu gibi “Vergi Güvendir" sloganıyla Artvin'de de çeşitli etkinliklerle kutlanacağını söyledi.

Aslankaya verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftasının Vergi Haftası olarak kutlandığı söyledi.

Ziyarette, Vergi Dairesi Müdürü Haydar Aydın, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Osman Gümüşoğlu, Gelir Müdür Vekili Anıl Lokumcu, Personel Müdür Vekili Tancu Bilgin, Muhasebe Müdür Vekili Kazım Öztürk ile Muhakemet Müdür Vekili Burak Özmen de hazır bulundu.

Artvin'de Vergi Haftası kutlamaları kapsamında gerçekleşen ziyarette, vergi ödemenin önemine vurgu yapıldı. Artvin Valisi Turan Ergün vatandaşları vergi ödemesini vatandaşlık görevi olarak görmeye davet ederken, Artvin Defterdarı Ali Aslankaya da verginin toplum için vazgeçilmez bir unsurlarından biri olduğunu belirtti. Vergi Haftası etkinlikleriyle ilgili detaylar haberimizde.

# Artvin # Vergi Haftası # Artvin Valisi
Son Haberler

Erdoğan’ın Davetiyle Türkiye’ye Geliyor: Irak Başbakanı’nın Ziyaret Gündemi Geniş

27.07.2026 - 16:44

İpsala ve Pazarkule’de Kriz Bitti: Geçişler Normale Döndü

27.07.2026 - 16:25

AB Destekli Proje: Zeytin Atlası Erişime Açıldı

27.07.2026 - 16:17

Sosyal Medya ve Yapay Zekâ Reklamlarına Yeni Kurallar Geliyor

27.07.2026 - 16:11

Güreşte Zirve Yıldırım’ın: Bursa Ekibi Fırtına Gibi Esti

27.07.2026 - 15:36

Güven Endekslerinde Ayrışma: Hizmet Sektörü Yükseldi, Perakende Zayıfladı

27.07.2026 - 15:27

Kardemir Çelik halka arzı başarıyla tamamlandı

27.07.2026 - 12:57

Masfen Enerji paylarına yaklaşık 5 katı, toplamda 19,3 milyar TL tutarında talep geldi

27.07.2026 - 12:47

Mabel Matiz Harbiye’de Fırtına Gibi Esti

27.07.2026 - 11:56

Karakaya’da Turna Heyecanı: 90 Sporcu Malatya’da Buluştu

27.07.2026 - 11:00
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel