Samsun'da girişimci kadınların el emeği göz nuru ürünleri, Atakum Belediyesi'nin öncülüğünde düzenlenen Yaza Merhaba Festivali ile görücüye çıkıyor! Atakum Sahili'nde gerçekleşecek bu renkli etkinlik, kadınların ekonomik olarak güçlenmesine destek olmayı hedeflerken, ziyaretçilere de birbirinden özel ürünlere ulaşma fırsatı sunuyor. Festivalde dikişten nakışa, seramikten taş boyamaya kadar birçok farklı alanda üretilen eserler sergilenecek. Ekolojik ve geri dönüşüm ürünleri de bu özel etkinlikte yerini alacak. 13 Haziran'da başlayacak ve bir hafta sürecek olan bu festival, hem kadınların emeğini desteklemek hem de yazın gelişini coşkuyla kutlamak için harika bir fırsat!

Atakum Belediyesi ve Çiçek Açan Kadınlar Derneği iş birliğinde Atakum Sahili’nde ‘Yaza Merhaba Festivali’ düzenleniyor.

Samsun genelindeki girişimci kadınların el emeği ürünlerinin sergileneceği program, 13 Haziran Cuma günü saat 14.00’te vatandaşlarla buluşacak. Bir hafta sürecek organizasyon, 20 Haziran Cuma günü sona erecek.

Atakum Belediyesi ve Çiçek Açan Kadınlar Derneği iş birliğinde Yaza Merhaba Festivali Atakum Türkiş Sapağı Sahili’nde gerçekleştirilecek.

Samsun genelindeki girişimci kadınların el emeği ürünlerini ekonomik değere dönüştürmek ve ev ekonomilerine destek amacıyla düzenlenen program, 13 Haziran Cuma günü saat 14.00’te vatandaşlarla buluşacak.

Festivalde dikiş, nakış, çini, seramik, taş boyama, süs eşyası gibi çalışmaların yanı sıra ekolojik ve geri dönüşüm ürünleri de sergilenecek. Bir hafta boyunca 10.30-22.00 saatleri arasında açık olacak kadın emeği panayırı, 20 Haziran Cuma günü sona erecek.

Atakum Belediyesi ve Çiçek Açan Kadınlar Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği Yaza Merhaba Festivali, Samsunlu girişimci kadınların el emeği ürünlerini sergilemelerine ve ekonomik kazanç elde etmelerine olanak tanıyor. 13 Haziran'da başlayan festival, Atakum Türkiş Sapağı Sahili'nde ziyaretçilerini ağırlıyor. Festivalde dikiş, nakış, çini, seramik gibi el sanatları ürünlerinin yanı sıra ekolojik ve geri dönüşüm ürünleri de sergileniyor. 20 Haziran'a kadar sürecek olan etkinlik, 10.30-22.00 saatleri arasında açık olacak ve kadınların emeğinin değerlendirilmesine katkı sağlayacak.