Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Spor
Spor

Aydın Çocuk Evleri Futbol Takımı, 2024 Bakım Evinde Kalan Çocuklar Dünya Kupası'nda Türkiye'yi Gururla Temsil Edecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Aydın Çocuk Evleri Futbol Takımı, 9-12 Ağustos tarihlerinde Polonya’da düzenlenecek 2024 Bakım Evinde Kalan Çocuklar Dünya Kupası'nda Türkiye'yi gururla temsil edecek. Takım, daha önceki yıllarda kazandığı ödüllerle Türkiye'yi gururlandırmıştı.

Yayınlama: 04.08.2024 - 15:48 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 27
Paylaş:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Aydın Çocuk Evleri Futbol Takımı, 2024 Bakım Evinde Kalan Çocuklar Dünya Kupası'nda Türkiye'yi gururla temsil edecek. Takımın sempatik ve eğlenceli davranışlarıyla dikkat çekmesi bekleniyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Aydın Çocuk Evleri Futbol Takımı, 9-12 Ağustos tarihlerinde Polonya’da düzenlenecek 2024 Bakım Evinde Kalan Çocuklar Dünya Kupası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

ANKARA (İGFA) -  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devlet korumasındaki çocukların sportif ve kültürel faaliyetlere yönlendirilmesine öncelik vererek, çocukların ilgi ve yeteneklerine göre sosyal, sportif ve sanatsal faaliyetlere katılımlarını destekliyor.

Bu kapsamda 2014 ve 2015 yıllarında Polonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenen Bakım Evinde Kalan Çocuklar Dünya Kupası’na katılan Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Futbol Takımı, çevre illerdeki çocuk evlerinde kalan çocuklardan oluşan yeni takımıyla bu ay düzenlenecek 2024 Dünya Kupası’nda da Türkiye’yi temsil edecek.

32 ülkenin katıldığı Dünya Kupasında 2014’te 13’üncü, 2015’te ise 6’ncı olan, sempatik, eğlenceli ve uyumlu davranışlarıyla “Dünyanın En Neşeli ve Eğlenceli Takımı” ödülünü de kazanan takım bu yılda futbol becerilerini sergileyecek.

Türk Hava Yolları'nın sponsorluğunda Polonya’ya gidecek olan çocuklar, daha önceki yıllarda olduğu gibi hem başarı elde etmeyi hem de Türkiye’nin kültürel zenginliklerini dünya çocuklarına en iyi şekilde tanıtmayı hedefliyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın desteklediği Aydın Çocuk Evleri Futbol Takımı, Türkiye'yi uluslararası alanda temsil etmek için heyecanla hazırlanıyor. Daha önceki başarılarıyla takdir toplayan ekip, 2024 Bakım Evinde Kalan Çocuklar Dünya Kupası'nda bir kez daha ülkemizi başarıyla temsil etmeyi hedefliyor.

# Aydın Çocuk Evleri Futbol Takımı # Bakım Evinde Kalan Çocuklar Dünya Kupası # Türkiye'yi temsil
Son Haberler

Junioshow 8 Eylül’de Bursa’da Kapılarını Açıyor

06.09.2026 - 23:01

Vatansever: Türkiye’nin büyüme kalitesini teknoloji yoğunluğu belirleyecek

06.09.2026 - 22:22

Buharkent'te Saniyelerin Savaşı

06.09.2026 - 22:19

Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu

06.09.2026 - 10:36

Ünlü Alman Piyanist LEVI.SCT, Türkiye’de İlk Kez Ela Excellence Resort Belek’te Sahne Aldı

06.09.2026 - 10:33

“Kazanan Şirket, Denemiş Olan Şirkettir” 

06.09.2026 - 10:31

Mert Demir’den Kayseri’de Müzik Dolu Gece

06.09.2026 - 10:30

Porsuk Akıyor, Eskişehir’de Festival Heyecanı Devam Ediyor

06.09.2026 - 10:28

‘Mercan Köşk’ten Tarsus’ta Görkemli Gala!

06.09.2026 - 10:27

İzmir’in Kuzeyinde Su Altyapısına 147 Milyon Liralık Yatırım

06.09.2026 - 10:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel