Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Ayvalık'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ayvalık'ta Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenler ve Hüsnü Uğural Stadı'ndaki gösterilerle coşkuyla kutlandı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, çocuklara armağan edilen en güzel bayramı kutladı ve egemenliğin simgesi olan gazi meclisinin kuruluş yıl dönümünü vurguladı.

Yayınlama: 23.04.2024 - 17:11 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 37
Paylaş:

Ayvalık'ta coşkulu bir kutlama! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Cumhuriyet Meydanı'nda ve Hüsnü Uğural Stadı'nda büyük bir coşkuyla karşılandı. Belediye Başkanı Ergin, çocuklara özel bayramı kutlamak için duygusal bir konuşma yaptı.

23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı coşkuyla kutlandı

BALIKESİR (İGFA) - 23 Nisan Ulusal Eemenlik ve Çocuk Bayramı  Ayvalık’ta Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenler ve ardından Hüsnü Uğural Stadı’ndaki gösterilerle coşkuyla kutlandı.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, "Sadece büyük liderler geleceği küçük kalplere emanet eder. Dünyada çocuklara armağan edilen En Güzel Bayram Kutlu Olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreninin ardından Hüsnü Uğural Stadı’ndaki çocuklarımızın şiirleri, şarkıları ve muhteşem gösterileriyle kutladık.

Egemenliğimizin simgesi olan gazi meclisimizin 104. kuruluş yıl dönümünde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum" diye konuştu.

Ayvalık'ta gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları coşkuyla geçti. Çocuklar, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törenlerde ve Hüsnü Uğural Stadı'ndaki gösterilerde renkli bir gün yaşadı. Belediye Başkanı Mesut Ergin'in vurguladığı gibi, bu özel günde gazi meclisin kuruluş yıl dönümü ve Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm çocuklara armağanı unutulmaz bir şekilde kutlandı.

# Ayvalık # 23 Nisan # Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Son Haberler

Kocaeli’nin Kıyı Şeritleri 10 Ton Atıktan Arındırıldı

17.08.2026 - 20:28

EA SPORTS FC™ 27’nin En Yüksek Reytingli 27 Erkek ve Kadın Oyuncusu Açıklandı

17.08.2026 - 20:25

Tether, Tarihinin En Kapsamlı İlk Finansal Denetimini Tamamladı

17.08.2026 - 17:29

Türkiye’nin Kalkınmasında Gençlere Özel Sektör Desteği Öne Çıkıyor

17.08.2026 - 17:28

Gençler Denizli Büyükşehir ile Dünyaya Açıldı

17.08.2026 - 17:03

“SHE by Driventure” Programı Hayata Geçiyor

17.08.2026 - 16:55

Küresel Piyasalarda Volatilite Yeniden Yükseliyor

17.08.2026 - 16:22

Malatya Gastronomi Festivali Yüzbinlerce Ziyaretçiyi Ağırladı

17.08.2026 - 16:02

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Drone Teknolojisiyle Ormanlık Alanlardaki Şebekesini İzliyor

17.08.2026 - 15:51

2026 Avrupa Bisiklet Başkenti Konya'da Bisikletseverler Beyşehir’in Tarihini ve Doğasını Keşfetti

17.08.2026 - 15:32
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel