Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yaşam
Yaşam

Bağcılar Halkı, İstiklal Marşı'nı Coşkuyla Okudu

Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında, 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabul gününde halk, sevilen şair İbrahim Sadri ile buluştu. İftar öncesi tasavvufi müzik ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan akşamda, halk İstiklal Marşı'nı şair İbrahim Sadri ile birlikte coşkuyla seslendirdi. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, halka teşekkür ederken, Bağcılar Belediyesi'nin anlamlı bağışı da katılımcılardan büyük takdir topladı.

Yayınlama: 13.03.2024 - 09:57 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 42
Paylaş:

 Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri önceki akşam da büyük bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. 

İSTANBUL (İGFA) - 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabul gününde Bağcılar halkı sevilen şair İbrahim Sadri ile buluştu. 

İftar öncesi tasavvufi müzik ve ardından Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan akşamda iftar sonrası Bağcılar halkı önce Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ardından şair İbrahim Sadri ile bir araya geldi. 

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabul edildiği günde şair Mehmet Akif Ersoy’u anan İbrahim Sadri, dinleti programına Ersoy’un şiirleriyle başladı. Şiir dinletisi programının sonunda İstiklal Marşı’nı alandaki 7’den 70’e binlerce dinleyicisiyle okuyan İbrahim Sadri dakikalarca alkışlandı. 

Bağcılar sakinlerini yalnız bırakmayan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir sözlerinde Bağcılarlılara bir kez daha teşekkür etti. 

BAĞCILAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Ramazan ayında 29 gün boyunca Bağcılar Belediyesi Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda gerçekleştirilecek olan Ramazan etkinliklerinde Bağcılar Belediyesi, ağırlayacağı her konuk için plaket takdim etmek yerine Gazzeli müslüman kardeşlerimiz için Kızılay’a bağışta bulunuyor.

# İstiklal Marşı # Bağcılar Belediyesi # İbrahim Sadri
Son Haberler

Uluslararası Güreş Turnuvası’na Türk sporcular damga vurdu

03.08.2026 - 00:07

Türkiye’nin ilk "Engelsiz Pazarı" Mersin Yenişehir’de kuruluyor

02.08.2026 - 23:07

Ankara'da Sanat Duvarda

02.08.2026 - 23:02

Kadıköy'de Sportif Heyecan

02.08.2026 - 22:59

Kayseri'de Büyükşehir İle Miraç'ın Tramvay Hayali Gerçeğe Dönüştü

02.08.2026 - 13:30

ASAT’tan COP31 Öncesi Güçlü Altyapı Hamlesi

02.08.2026 - 13:28

Esenyurt Belediyesi Araç Filosunu Kendi Öz Kaynaklarıyla Güçlendiriyor

02.08.2026 - 13:26

Bursa Açıkhava'da Emre Altuğ'dan Müzik Dolu Gece

02.08.2026 - 13:25

Konya Ultra Trail, 13 Ülkeden 1.300 Sporcuyu Sille'nin Doğasında Buluşturdu

02.08.2026 - 13:23

Nilüfer İlçe Şenliği Dolu Dolu Geçti

02.08.2026 - 13:22
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel