Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Bakan Uraloğlu'na Hız Cezası! Kendi Kendini İhbar Etti

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nda hız sınırını aşınca ceza yedi! Sosyal medyada paylaştığı video, kendi ihbarı oldu.

Yayınlama: 25.08.2025 - 12:36 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 21
Paylaş:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun başına gelenler duyanları şaşırtıyor! Ankara-Niğde Otoyolu'ndaki incelemeleri sırasında direksiyon başına geçen Bakan Uraloğlu, hız sınırını aşarak hem kendini hem de makamını zor duruma soktu. Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile durumu ifşa eden Uraloğlu, hız göstergesinin 224-255 km/s'ye ulaştığını gösterdi. Otoyoldaki azami hız sınırının 140 km/s olduğunu unutan Bakan, bu hatasıyla büyük tepki topladı. Peki, Bakan Uraloğlu bu durumdan nasıl sıyrılacak? Jandarma tarafından uygulanan cezai işlem ne kadar olacak? İşte detaylar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Niğde Otoyolu’nda direksiyon başına geçtiği sırada hız sınırını aştığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kamuoyuna duyurdu.

Bakan Uraloğlu, otoyolun son durumunu incelemek için araç kullandığı sırada çekilen ve “#TürkiyeHızlanıyor” etiketiyle paylaştığı videoda, hız göstergesinin 224-255 km/s aralığında olduğunu fark etti. Bu durum, otoyolda azami hız sınırının 140 km/s olduğu gerçeğiyle sosyal medyada tepki çekti.

Bakan Uraloğlu, tepkilerin ardından ikinci bir paylaşım yaparak, “Ankara-Niğde Otoyolu’nun son durumunu görmek amacıyla direksiyona geçtim. Bu esnada farkında olmadan hız sınırını kısa bir süre de olsa aştım. İlgili video ile de kendimi ihbar etmiş oldum. Hız sınırlarına riayet etmek herkes için zorunlu bir durumdur. Otoyol jandarmamız tarafından gerekli cezai işlem de uygulanmıştır. Bundan sonra çok daha dikkatli davranacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım” ifadelerini kullandı.

 

https://twitter.com/a_uraloglu/status/1959732021208748537

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nda yaptığı inceleme sırasında hız sınırını aşmasıyla gündeme geldi. Bakan, sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda hız göstergesinin yüksek değerlere ulaştığını fark edince, durumu itiraf etti. Hız sınırını aştığı için pişmanlığını dile getiren Uraloğlu, otoyol jandarması tarafından cezalandırıldığını ve bundan sonra daha dikkatli olacağını belirtti. Bu olay, hız kurallarına uymanın herkes için geçerli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Son Haberler

Türkiye ile Çekya Arasında 10 Milyar Dolarlık Ticaret Hedefi

10.08.2026 - 14:02

MASKİ’den Köprülü Mehmet Paşa’ya 10 Bin Metre Yeni İçme Suyu Hattı

10.08.2026 - 13:57

Destek Faktoring’in İlk Yarı Net Kârı %74 Artarak 2,6 Milyar TL’yi Aştı

10.08.2026 - 13:42

Kılıçdaroğlu’ndan “Terörsüz Türkiye” Sürecine Birlik Mesajı

10.08.2026 - 13:29

Nilüfer Belediyesi’nden mahallelerde yerinde inceleme

10.08.2026 - 13:11

ABB'nin Tıbbi Aromatik Bitki Kursuna Yoğun İlgi

10.08.2026 - 13:08

Mazhar Özsoy, Boyner Büyük Mağazacılık E-Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Oldu

10.08.2026 - 12:58

Sanayi Üretiminde Artış: Yüksek Teknoloji Öne Çıktı

10.08.2026 - 12:49

CHP’den Anafartalar Zaferi’ne Anlamlı Mesaj

10.08.2026 - 12:40

Formula 1 Heyecanı İstanbul Festivali’ne Taşındı

10.08.2026 - 12:32
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel