Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Balıkesir Depremi Sonrası Müjdeli Haber: Yaralıların Tamamı Taburcu Edildi!

Balıkesir'de meydana gelen depremde yaralanan 26 vatandaşımızın tamamı hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Bakan Memişoğlu, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yayınlama: 28.10.2025 - 10:02 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 48
Paylaş:

Balıkesir'i sarsan depremin ardından yüreklere su serpen bir haber geldi! Dün gece yaşanan ve çevre illerde de hissedilen depremde, panik ve düşme gibi nedenlerle yaralanan 26 vatandaşımızın sağlık durumları hakkında endişe sürüyordu. Ancak Bakan Memişoğlu'nun açıklamasıyla rahat bir nefes aldık. Tüm yaralıların tedavileri tamamlandı ve hastanelerden taburcu edildiler. Bu gelişme, depremin yaralarını sarmaya çalışan Balıkesir ve çevresi için umut ışığı oldu. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, daha büyük felaketlerden korunmak için tedbirli olmaya davet ediyoruz. Depremin ardından bölgedeki son durum ve gelişmeler için haberimizi takip edin.

BALIKESİR-BHA

Dün saat 22.48’de meydana gelen deprem, Balıkesir’in yanı sıra İzmir, Bursa, İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli ve Sakarya gibi birçok ilde hissedildi. Sarsıntının yerin yaklaşık 6 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.

Atlama ve düşme gibi nedenlerden dolayı 26 kişi hafif yaralandı

Bakan Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Balıkesir’de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde; atlama ve düşme gibi ikincil sebeplerden dolayı yaralanan 26 vatandaşımızın tamamının tedavileri hastanelerimizde yapılmış, tüm yaralılarımız taburcu edilmiştir. Vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum,” ifadelerini kullandı.

Deprem sonrası herhangi bir can kaybı bildirilmezken, sağlık ekiplerinin bölgedeki kontrollerinin sürdüğü belirtildi.

Balıkesir'de dün gece meydana gelen deprem, İzmir, Bursa, İstanbul gibi birçok ilde hissedilmişti. Sarsıntının ardından atlama ve düşme gibi sebeplerle yaralanan 26 kişi hastanelere kaldırılmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara anında müdahale etmişti. Bakan Memişoğlu'nun yaptığı açıklamaya göre, tüm yaralıların tedavileri başarıyla tamamlandı ve taburcu edildiler. Depremde can kaybı yaşanmaması sevindirici bir gelişme olurken, yetkililer bölgedeki kontrollerini sürdürüyor. Bu haber, depremin etkilerini hisseden tüm vatandaşlarımız için moral kaynağı oldu.

# Balıkesir depremi # yaralılar taburcu # Bakan Memişoğlu
Son Haberler

Junioshow 8 Eylül’de Bursa’da Kapılarını Açıyor

06.09.2026 - 23:01

Vatansever: Türkiye’nin büyüme kalitesini teknoloji yoğunluğu belirleyecek

06.09.2026 - 22:22

Buharkent'te Saniyelerin Savaşı

06.09.2026 - 22:19

Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu

06.09.2026 - 10:36

Ünlü Alman Piyanist LEVI.SCT, Türkiye’de İlk Kez Ela Excellence Resort Belek’te Sahne Aldı

06.09.2026 - 10:33

“Kazanan Şirket, Denemiş Olan Şirkettir” 

06.09.2026 - 10:31

Mert Demir’den Kayseri’de Müzik Dolu Gece

06.09.2026 - 10:30

Porsuk Akıyor, Eskişehir’de Festival Heyecanı Devam Ediyor

06.09.2026 - 10:28

‘Mercan Köşk’ten Tarsus’ta Görkemli Gala!

06.09.2026 - 10:27

İzmir’in Kuzeyinde Su Altyapısına 147 Milyon Liralık Yatırım

06.09.2026 - 10:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel