Balıkesir Sındırgı Sallandı! 4.9 Şiddetinde Deprem Panik Yarattı
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde hissedilen şiddetli deprem, bölge halkını tedirgin etti. Depremin merkez üssü Sındırgı olarak belirlenirken, AFAD ekipleri olay yerine sevk edildi. Vatandaşlar, depremin etkisiyle evlerinden dışarı çıkarak güvenli bölgelere yöneldi. Can kaybı ya da yaralanma olup olmadığı henüz bilinmiyor. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz.
BALIKESİR - BHA
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) depremin merkez üssünü Sındırgı olarak açıklarken, yer sarsıntısının derinliğinin 7,72 kilometre olduğunu bildirdi.
Balıkesir Sındırgı'da meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem, AFAD'ın açıklamasına göre 7.72 kilometre derinlikte gerçekleşti. Depremin ardından herhangi bir olumsuz durum bildirilmedi. Ancak, bölgedeki vatandaşlar tedirginlik yaşamaya devam ediyor. AFAD ekipleri, olası hasar tespit çalışmaları için bölgede incelemelerde bulunuyor. Depremle ilgili güncel bilgileri aktarmaya devam edeceğiz.