Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadelesini sürdürüyor! Barış Pınarı ve Pençe-Kilit Operasyonları, 6 teröristin etkisiz hale getirilmesiyle zaferle sonuçlandı. Detaylar için tıklayın!

Barış Pınarı ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde belirlenen 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

ANKARA (İGFA) - Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları, terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlarını sürdürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı, TSK'nın sürdürdüğü operasyonlarla ilgili yeni gelişmeleri duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde tespit edilen 4 PKK/YPG’li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtilerek, "Durmadan, yorulmadan mücadeleye devam" mesajı verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1868918266221007314

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Barış Pınarı ve Pençe Kilit Operasyonları kapsamında tespit ettiği 6 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonlar, terörle mücadelede kararlılıkla sürdürülüyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, terörle mücadelede dur durak bilmeden devam edileceği vurgulandı. Türkiye'nin terörle etkin bir şekilde mücadele ettiği belirtilirken, terörist unsurların nerede olurlarsa olsunlar etkisiz hale getirileceği ifade edildi.