Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Başkan Altay, Selçuklu Motorlu Vasıtalar Sanayi Camii’nde Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında Selçuklu Motorlu Vasıtalar Sanayi Camii’nde esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Altay, “Bu mübarek ayda Rabbim Gazze ve Doğu Türkistan’daki kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm mazlum coğrafyalardaki insanların sıkıntılarını bir an önce gidersin diye dua ediyoruz” dedi.

Yayınlama: 22.03.2024 - 15:18 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 39
Paylaş:

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Motorlu Vasıtalar Sanayi Camii’nde esnafla ve vatandaşlarla buluştu. Cuma namazını takiben gerçekleşen buluşmada, Başkan Altay, Ramazan'ın manevi atmosferinde duygusal bir mesaj verdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında Selçuklu Motorlu Vasıtalar Sanayi Camii’nde esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Altay, “Bu mübarek ayda Rabbim Gazze ve Doğu Türkistan’daki kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm mazlum coğrafyalardaki insanların sıkıntılarını bir an önce gidersin diye dua ediyoruz” dedi.

KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları geleneğini Selçuklu Motorlu Vasıtalar Sanayi Camii’nde sürdürdü.

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kelek ve Tornacılar Kaynakçılar ve Oto Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Baranok ile birlikte Cuma namazı sonrası bölge esnafı ve vatandaşlarla buluşan Başkan Altay, “Cuma Buluşmalarımızla amacımız hemşehrilerimizle istişareler yaparak hizmet kalitemizin yükseltilmesidir. Bugün de Selçuklu Motorlu Vasıtalar Sanayi Camii’nde vatandaşlarımızla hasbihal ederek hem mübarek cumalarını hem de Ramazan aylarını tebrik ettik. Bu mübarek ayda Rabbim Gazze ve Doğu Türkistan’daki kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm mazlum coğrafyalardaki mağdur insanların sıkıntılarını bir an önce gidersin diye dua ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında Selçuklu Motorlu Vasıtalar Sanayi Camii’nde esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Altay, vatandaşlarla yapılan bu buluşmaların hizmet kalitesini artırmaya yönelik olduğunu belirtti. Ayrıca, Ramazan ayında dualarını Gazze ve Doğu Türkistan’daki mazlum kardeşleri için yapan Altay, manevi değerlere verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

# Başkan Altay # Selçuklu Motorlu Vasıtalar Sanayi Camii # Cuma Buluşmaları
Son Haberler

Diş Hekimliğinde 'Vaka Çeşitliliği' ve 'Yapay Zekâ' Dönemi!

17.09.2026 - 14:12

Lenzing, Tekstilin Yolculuğunu İzlenebilir Kılıyor

17.09.2026 - 13:46

Türkiye ile Çin Arasında “Yuvaya Dönüş” Hareketi

17.09.2026 - 13:35

ING Türkiye’de Üst Düzey Atama

17.09.2026 - 13:30

Youth Awards 2026’dan Beymen Promise’e Silver Ödül

17.09.2026 - 13:10

QNB Türkiye’den Kadınların Ekonomik Güçlenmesine Yeni Kaynak

17.09.2026 - 12:01

Marshall’dan “Ses Getiren Ustalık” Ürünü: Luksima Silikonlu Özel Mat

17.09.2026 - 11:59

Yıldızlar Yatırım Holding’ den Yeni Çalışan Gönüllüğü Programı: Gönüllü Yıldızlar

17.09.2026 - 11:57

İş’te KOBİ Sigortası İşCep’te

17.09.2026 - 11:20

Albaraka Türk, Forbes’un “Dünyanın En İyi Performans Gösteren Bankaları” Listesinde Yer Aldı

17.09.2026 - 11:16
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel