Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Başkan Güler'e İstanbul'da Coşkulu Karşılama! Ordu Tanıtım Günleri'nde Yoğun İlgi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İstanbul'daki Ordu Tanıtım Günleri'nde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Standa memleket hasreti gideriliyor.

Yayınlama: 21.11.2025 - 13:56 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 41
Paylaş:

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenen 14. Ordu Tanıtım Günleri'nde adeta bir sevgi seliyle karşılandı. Gurbetçiler, memleket hasretini gidermek için Büyükşehir Belediyesi standına akın etti. Başkan Güler, vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, Ordu'nun güzelliklerini İstanbul'a taşımanın mutluluğunu yaşadı. Etkinlik, Ordu'nun tarihi, kültürü, turizmi ve yatırımlarını tanıtmak amacıyla düzenleniyor. Vatandaşlar, 23 Kasım'a kadar sürecek olan bu özel etkinlikte bir araya gelerek memleket özlemini giderecek.

İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Fuar ve Etkinlik Alanı’nda düzenlenen 14. Ordu Tanıtım Günleri’ne katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. İlk günden ziyaretçi akınına uğrayan Büyükşehir Belediyesi standı ise memleket özlemi çeken gurbetçilere ve Ordu’ya ilgi duyan vatandaşlara kucak açıyor.

 

Ordu'nun tarihi, kültürü ve turizmini, sosyal yaşamı ve yatırımlarını her yönüyle tanıtmak için İstanbul'da düzenlenen ve bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen Ordu Tanıtım Günleri, İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Fuar ve Etkinlik Alanı’nda devam ediyor. Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 İlçe Belediyesi ve birçok işletmenin yer aldığı tanıtım günlerinde gurbetteki Ordulular sıla hasretini gideriyor.

 

BAŞKAN GÜLER’E SEVGİ SELİ

 

Tanıtım günlerinin açılışının ardından Büyükşehir Belediye standında misafirlerini ağırlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e vatandaşlar yoğun bir sevgi gösterisinde bulunuyor. Tüm vatandaşlarla bir bir ilgilenen Başkan Güler, vatandaşların fotoğraf isteklerini de geri çevirmiyor. Televizyonlarında ilgi gösterdiği Başkan Güler, ulusal ve yerel kanallara demeçler verdi.

 

BAŞKAN GÜLER “ORDU’MUZUN GÜZEL ENERJİSİNİ VE SEVGİSİNİ HEP BİRLİKTE PAYLAŞIYORUZ”

 

İstanbul’da muhteşem bir atmosfer oluşturduklarını kaydeden ve bu anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Başkan Güler, “14. Ordu Günleri’nde, Ordu’muzun güzel insanlarıyla buluşmanın, sizlerle aynı atmosferi solumanın gururu içindeyim. Sıla hasretini birlikte dindirdiğimiz bu anlarda, İstanbul’un kalbinde memleket özlemiyle dolu bir gün yaşıyoruz. Ordu’muzun güzel enerjisini ve sevgisini hep birlikte paylaşıyor, burada ikinci bir Ordu oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ STANDI ZİYARETÇİLERLE DOLUP TAŞIYOR

 

“Ordu Tanıtım Günleri”ne katılan vatandaşların etkinlik alanına girdiklerinde ilk durakları ise Ordu Büyükşehir Belediyesi standı oluyor. Stantta vatandaşlara Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen çalışmalar gösteriliyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret eden vatandaşlara ikramlıkların yanı sıra çeşitli hediyeler dağıtılıyor. Öte yandan Büyükşehir Belediyesinin iştirak şirketleri ve daire başkanlıklarının stantları da vatandaşların ilgisini çekiyor.

 

TANITIM GÜNLERİ 23 KASIM’A KADAR DEVAM EDECEK

 

“14. Ordu Tanıtım Günleri” konserlerden çeşitli yarışmalara kadar birçok etkinlikle 23 Kasım Pazar gününe kadar İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Fuar ve Etkinlik Alanı’nda ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

İstanbul'daki Ordu Tanıtım Günleri'nde Başkan Güler'e gösterilen yoğun ilgi, etkinliğin başarısını gözler önüne serdi. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi standında hem hasret giderdi hem de Ordu'nun son dönemdeki gelişmelerini yakından takip etme fırsatı buldu. Başkan Güler, etkinlik boyunca vatandaşlarla sohbet ederek, Ordu'nun geleceğine dair vizyonunu paylaştı. Tanıtım günleri, 23 Kasım'a kadar konserler, yarışmalar ve çeşitli etkinliklerle devam edecek ve Orduluları İstanbul'da bir araya getirecek.

Son Haberler

Kuşadası'nda Tarihi Roma Hamamı Özenli Çalışmayla Değer Buldu

18.08.2026 - 22:48

Ülker, İlk Yarı Yıl Finansallarını Açıkladı

18.08.2026 - 21:27

Japon Deprem Uzmanı Yoshınori Moriwaki, GEBKİM’de Sanayicilerle Buluştu

18.08.2026 - 17:57

Borusan Cat 2026 Roadshow & Demo Turu ile Sahaya Çıkıyor

18.08.2026 - 16:23

Başkent'te Gran Fondo Heyecanına Geri Sayım Başladı 

18.08.2026 - 16:20

Halkbank ve TÜBİTAK KARE İş Birliğiyle Düzenlenen HackAntarktika İçin Başvurular Başladı

18.08.2026 - 15:47

10’uncu Çalı Köy Filmleri Festivali İçin Geri Sayım Başladı

18.08.2026 - 15:39

Teknopanel’de Üst Düzey Atama

18.08.2026 - 15:20

Alternatif Bank’ın Bankacılık Vizyonu 19 Global Ödülle Taçlandı

18.08.2026 - 15:17

COP31 Türkiye Buluşmaları – Gaziantep Toplantısı Düzenlendi

18.08.2026 - 14:54
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel