Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Teknoloji
Teknoloji

Başkan Günenç, Manisa Belediye Başkanlarına Çifte Ziyaret Gerçekleştirdi

Edirne'nin Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Yunus Emre Belediyesi'ni ziyaret etti. Günenç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'ı ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Yayınlama: 14.12.2024 - 09:03 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 52
Paylaş:

Edirne'nin Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Yunus Emre Belediyesi'ni ziyaret ederek önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında karşılıklı projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı ve iş birliği perspektifleri değerlendirildi. Başkan Günenç'in yapıcı ziyareti hem Enez hem de Manisa'da dostluk ve işbirliği köprülerinin kurulmasına vesile oldu.

Edirne Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Yunus Emre Belediyesi’ni ziyaret etti.

EDİRNE (İGFA) - Edirne'nin Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç iki belediye başkanını ziyaret etti. Günenç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ı ziyaret etti.

Günenç, misafirperverliklerinden dolayı Zeyrek ve Balaban’a teşekkür ederek, kendilerini de Enez’e davet etti.

Zeyrek, Günenç’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Enez Belediyesi’ne her konuda destek olacaklarını belirtti.

Başkan Günenç'in Manisa'daki ziyareti, bölgeler arasında köprüler kurarak iş birliği ve dayanışma kültürünü pekiştirme hedefine ulaşmada önemli bir adım oldu. Ziyaret sırasında dile getirilen karşılıklı destek ve iş birliği çağrıları, gelecekteki ortak projelerin temellerini atma yolunda birlikte çalışmanın önemini vurguladı. Günenç'in nazik ve yapıcı tavrı, bölgesel gelişim ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.

# Başkan Günenç # Manisa Belediye Başkanları # Enez Belediye Başkanı
Son Haberler

Akfen Gönüllüleri, 48. İstanbul Maratonu’nda Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Koştu

02.11.2026 - 17:27

INAN Derneği Genç Akademi İlk Mezunlarını Verdi

02.11.2026 - 17:27

YEKA RES-2026 Yarışmaları Yapıldı

02.11.2026 - 17:23

Dünya Sağlıklı Yaşama Trilyonlar Harcıyor

02.11.2026 - 17:00

Metgün Enerji YEKA RES-2026’nın En Büyük Projesi 320 MW Kurulu Gücündeki Sivas RES’i Kazandı

02.11.2026 - 16:57

11 il merkezli siber suç operasyonu: 86 tutuklama

02.11.2026 - 16:29

TEB’e “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” Ödülü

02.11.2026 - 15:42

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel