Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yerel
Yerel

Başkan Kocagöz'den Basın Özgürlüğüne Tam Destek: Kepez'de Yeni Dönem!

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, gazetecilerle buluşmasında basın özgürlüğünün önemine vurgu yaparak, halka hizmette iletişimin gücünü vurguladı. Yeni projeler ve iş birliği mesajları dikkat çekti.

Yayınlama: 20.05.2025 - 18:46 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 58
Paylaş:

Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nde önemli açıklamalarda bulundu. Göreve geldiği günden bu yana şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı sergileyen Kocagöz, basın mensuplarıyla bir araya gelerek Kepez'in geleceğine dair vizyonunu paylaştı. Basın özgürlüğünün demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu vurgulayan Kocagöz, gazetecilerin sorularını samimiyetle yanıtladı. Kepez'de hayata geçirilecek projeler ve basınla kurulacak güçlü iletişim ağı, halkın doğru ve zamanında bilgilendirilmesi açısından büyük önem taşıyor. Başkan Kocagöz'ün basınla iş birliği vurgusu, Kepez için umut vadeden bir geleceğin işareti olarak değerlendiriliyor.

ANTALYA-BHA Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin “Basın Sohbetleri” programına konuk oldu. Yapılan ve planlanan projeleri paylaşan Kocagöz, “Basın özgürlüğünden yanayız” mesajı verdi. Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Basın Sohbetleri” programı kapsamında cemiyet binasında gazetecilerle bir araya geldi. Buluşmada Cemiyet Başkanı İdris Taş ve çok sayıda basın mensubu hazır bulundu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen toplantıda, Kepez'de hayata geçirilen ve planlanan projeleri paylaşan Başkan Kocagöz, basın mensuplarının sorularını da içtenlikle yanıtladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Basın milletin müşterek sesidir” sözünü hatırlatan Kocagöz, “Her zaman basın özgürlüğünden yana olduk. Halkımızın haber alma hakkını sağlayan basın mensuplarımızla güçlü bir iletişim içinde olmayı önemsiyoruz.” dedi. Program sonunda misafirperverliklerinden dolayı Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş ve üyelerine teşekkür eden Kocagöz, iş birliğinin devam edeceği mesajını verdi.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya geldi ve Kepez'deki güncel gelişmeler hakkında bilgi verdi. Basın özgürlüğüne olan bağlılığını dile getiren Kocagöz, basının halkın sesi olduğunu ve doğru bilgilendirme yapmanın önemini vurguladı. Toplantıda, Kepez'de hayata geçirilecek yeni projeler hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı ve gazetecilerin soruları yanıtlandı. Kocagöz, basınla işbirliğinin artarak devam edeceğini ve Kepez'in daha iyi bir geleceğe taşınması için birlikte çalışacaklarını belirtti. Ziyaret, karşılıklı anlayış ve işbirliği mesajlarıyla sona erdi.

# Mesut Kocagöz # Kepez Belediyesi # basın özgürlüğü
Son Haberler

Trendyol’dan TEKNOFEST Güneydoğu’nda Gençlere Teknoloji Deneyimi

03.10.2026 - 12:53

Zeytinde Ortak Akıl Sahaya Taşınıyor

03.10.2026 - 12:51

Dikili’de Yatırımlar Hız Kesmiyor

03.10.2026 - 12:50

Nilüfer Belediyesi’nin Katılımcı Yönetim Modeline Avrupa’dan Ödül

03.10.2026 - 12:48

QNB Grubu İştiraki Ödüyo, Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2026’da Türkiye’nin Hızlı Büyüyen Teknoloji Şirketleri Arasında

03.10.2026 - 12:46

Ankara Büyükşehir’in Temizlik Filosu Büyüyor

03.10.2026 - 11:28

Çocuklukta Hayvana Şiddet Göz Ardı Edilmemeli!

03.10.2026 - 11:08

TAYRAŞ, İleri Otomasyon ve Yaşam Döngüsü Hizmetleriyle Sürdürülebilir Baz Yağ Üretimine Güç Katıyor  

03.10.2026 - 11:04

Garanti BBVA Genç Konserleri Sonbaharda Müziğin Farklı Renklerini Buluşturuyor

03.10.2026 - 11:03

“Hayvan Dostu Eczane” İyilik Hareketi Büyüyor

03.10.2026 - 10:47
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel