Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Siyaset
Siyaset

Başkan Palancıoğlu'nun 14 Mart Tıp Bayramı Ziyareti Sağlık Çalışanlarını Mutlu Etti

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle ilçede hayata geçirdikleri aile sağlık merkezlerini ziyaret ederek sağlık çalışanlarının gününü tebrik etti. Palancıoğlu, ilçede sağlık hizmetlerini geliştirmeye devam edeceklerini belirtirken, Özsoy da tüm hekim ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı. Başkan Palancıoğlu, ziyaretlerinde sağlık çalışanlarına çiçek takdim etti.

Yayınlama: 15.03.2024 - 15:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 78
Paylaş:

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle ilçede hayata geçirdikleri aile sağlık merkezlerini ziyaret ederek sağlık çalışanlarının gününü tebrik etti.

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) - 2024 yılına kadar ilçede aile sağlık merkezi ihtiyacı kalmayacak diye verdikleri sözü tuttuklarını hatırlatan Başkan Palancıoğlu, “Etkin, nitelikli ve kaliteli bir sağlık sistemi, toplumun en önemli şartlarından biridir. Melikgazi Belediyesi olarak 5 yıl boyunca vatandaşlarımızın sağlıkla ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştık. Tam 15 sağlık merkezini ilçemize kazandırdık. Melikgazi'de vatandaşlarımızın sağlık hizmetini en nitelikli şekilde alması ve en güzel sağlık merkezlerinde sağlık ihtiyaçlarını gidermesi için gayretle çalıştık. İnşallah ihtiyaç olan yerlerde de eksikleri gidermeye devam edeceğiz. Canımızı emanet ettiğimiz, fedakârca görev yapan hayatını insan sağlığına adayan sağlık çalışanlarımızın emekleri ödenmeyecek kadar büyük.  Sağlık çalışanlarımızın haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Bizlerin ve sevdiklerimizin sağlığı için gece gündüz demeden her koşulda büyük bir özveriyle çalışarak, kendisini ‘insana hizmet’ ilkesiyle mesleğine adamış, hekimlerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Bu vesile ile hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. " dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ise, " Tıp Bayramını kutlamak için, Mustafa Palancıoğlu Başkanımızla yapmış oldukları sağlık ocaklarında sağlık çalışanlarımızı ziyaret ediyoruz. Tüm hekim ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun." diye konuştu.

Başkan Palancıoğlu, ziyaretlerinde doktor, hemşire ve diğer sağlık emekçileri ile tek tek görüşerek, kendilerine çiçek takdim etti.

# Başkan Palancıoğlu # 14 Mart Tıp Bayramı # Melikgazi Belediye Başkanı
Son Haberler

Okullarda Güvenlik, Dijital Erişim Sistemleriyle Güçleniyor

02.11.2026 - 11:54

SKY Adventure Race Heyecanı İnegöl’de İkinci Kez Yaşandı

02.11.2026 - 11:50

CW Enerji EIF Energy Expo 2026’da Entegre Enerji Çözümlerini Tanıtacak

02.11.2026 - 11:48

Türk İhracatçıları Çin’e 10 Milyar Dolar İhracat Hedefliyor

02.11.2026 - 11:46

Hayat Finans Katılım Bankası Genel Müdürlüğü'ne Tuğbay Kumoğlu Atandı

02.11.2026 - 11:43

Geçmeyen Selülitlerin Nedeni Lipödem Olabilir

02.11.2026 - 11:32

Sabancı Vakfı Fark Yaratanlar Programının 18. Sezon Başvuruları Başladı

02.11.2026 - 11:31

Türkiye ve Libya Arasında 5 Milyar Dolarlık Ticaret Hedefi Yeniden Gündemde

02.11.2026 - 11:30

Kılıç Ali Kantar, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un Yeni Genel Müdürü Oldu

02.11.2026 - 11:30

ABD'de seçim heyecanı: 36 eyalette valilik yarışı, gündemde ekonomi ve İran savaşı var

02.11.2026 - 11:26
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel