Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Başkan Serkan Acar'ın Green Park Tanıtımı Büyük Beğeni Topladı

Son 10 yılda sağlıktan spora, kültürden sanata, sosyal yaşamdan turizme kadar birçok alanda hayata geçirdiği projelerle kente değer katan Aliağa Belediyesi, İZBAN Aliağa durağı girişinde 14 bin metrekare alan üzerine kurulu, rengârenk çiçek örgüsü ve yemyeşil donatısıyla dikkat çeken Green Park projesini tamamlayarak vatandaşlarının hizmetine sundu. Sosyal medya hesapları üzerinden Green Park'ı tanıtan Başkan Serkan Acar, projenin detaylarına değinerek Aliağalılara güzel bir bahçe vaat etti. Green Park, Ali

Yayınlama: 14.03.2024 - 10:46 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 34
Paylaş:

Son 10 yılda sağlıktan spora, kültürden sanata, sosyal yaşamdan turizme kadar birçok alanda hayata geçirdiği projelerle kente değer katan Aliağa Belediyesi, İZBAN Aliağa durağı girişinde 14 bin metrekare alan üzerine kurulu, rengârenk çiçek örgüsü ve yemyeşil donatısıyla dikkat çeken Green Park projesini de tamamlayarak vatandaşlarının hizmetine sundu.  

İZMİR (İGFA) - Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla Green Park’ı tanıtan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Green Parkımızda; Türk Bahçemiz, rengarenk çiçeklerimiz, tıbbı ve aromatik bitki bahçemiz, Green Marketimiz, bitki heykellerimiz, çocuk oyun alanlarımız, Aliağasporumuzun ürünlerinin satışta olduğu AğaStore, kuş kulemiz ve ailecek vakit geçirebileceğimiz kafeteryamız bulunuyor. Belediye fidanlığımızda ve toprak üretim tesisimizde ürettiğimiz iç ve dış mekân bitkilerimiz ile üretimini yine belediyemizin yaptığı saksı topraklarının satışı da Green Marketten yapılacak. Aliağalı vatandaşlarımızın ve İZBAN ile İzmir’e giden misafirlerimizin vakit geçirebileceği güzel bir bahçemiz oldu. Aliağamıza hayırlı olsun” dedi.


ALİAĞA’DA ŞEHRİN ORTASINDA 14 DÖNÜMLÜK BOTANİK BAHÇE
İZBAN Aliağa durağı girişinde 14 bin metrekare alan üzerine projelendirilen Green Park’ta; Türk Bahçesi, Akdeniz ve Ege Bahçesi, Green Botanik, Green Market, Green Kafe ve Aliağaspor’un ürünlerinin satışa sunulduğu AğaStore bulunuyor. Çınar süs armudu, süs elması, süs kirazı, oya erguvan, kalem selvi başta olmak üzere 20 çeşit ağaç türünün dikildiği Green Park’ta kekik, lavanta, ada çayı, biberiye türlerini içeren tıbbi aromatik bitkiler de yer alıyor. Rengârenk çalı ve çiçek türlerinin de ekildiği Green Park, Aliağalılara keyifle vakit geçirebilecek bir mekân sunuyor.  

# Başkan Serkan Acar # Green Park # Aliağa Belediyesi
Son Haberler

Yatırım fonlarının tasfiyesine ilişkin düzenleme yasalaştı

22.10.2026 - 22:32

Mapfre Sigorta, İş Ortaklarıyla Endülüs Seyahatinde Bir Araya Geldi

22.10.2026 - 21:59

ŞA-RA Enerji’den Mısır’da 1.7 milyar TL’lik Yeni İhale Açıklaması

22.10.2026 - 21:56

Küresel Metalürji Sektörü ANKIROS 2026’da İstanbul’da Buluştu

22.10.2026 - 21:49

Erdemir, İsdemir ve Erdemir Mühendislik ANKIROS 2026’da

22.10.2026 - 21:48

Togg, COP31 Türkiye’nin Mobilite Sektör Ortağı oldu

22.10.2026 - 21:43

Hayat Kimya'dan 40 Milyon Euroluk Yatırım Finansman Anlaşması 

22.10.2026 - 21:37

Elektrikli Otomobil Markalarının Yapay Zekadaki İtibarı Araştırıldı

22.10.2026 - 21:36

WoodTech, Ağaç İşleme Makineleri Sektörünü 39. Kez Buluşturmak Üzere Kapılarını Açtı!

22.10.2026 - 21:34

Halkbank HUBrica Demo Day'de 10 Girişimi Yatırımcılarla Buluşturdu

22.10.2026 - 21:29
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel