Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Başkan Ünlüce, Pazartesi Pazarında Vatandaşlarla Buluştu

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Orhangazi Mahallesinde kurulan Pazartesi pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Ünlüce, ekonominin kötü yönetildiği konusunda hemfikir olanların taleplerini dinledi ve 'Zor günleri birlikte aşacağız.' dedi.

Yayınlama: 29.07.2024 - 14:50 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 36
Paylaş:

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Orhangazi Mahallesindeki Pazartesi pazarında vatandaşlarla buluştu. Ekonominin zor günlerinden bahsederek, esnafın ve vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Büyük ilgi gören ziyarette Ünlüce, birlik ve dayanışma vurgusu yaptı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, vatandaşlarla ve esnafla buluşmaya devam ediyor. Başkan Ünlüce son olarak Orhangazi mahallesinde kurulan Pazartesi pazarını ziyaret etti.

ESKİŞEHİR (İGFA) - Orhangazi mahallesinde kurulan Pazartesi pazarını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, esnafa hayırlı işler dileklerini iletti.

Pazar ziyaretinde Başkan Ünlüce’ye Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Ali Haydar Çelik, Nurcan Alkan, Orhangazi Mahalle Muhtarı Hüseyin Erdemir de eşlik etti.

Başkan Ünlüce, pazar esnafı ve bölgede faaliyet gösteren işletmelerin de taleplerini dinleyen Başkan Ünlüce, “Alan da, satan da fiyatlardan son derece rahatsız. Emekli de, işçi de, üreten de ekonominin kötü yönetildiği konusunda hemfikir. Böyle bir dönemde ‘bizim işimiz değil’ diyerek vatandaşlarımızı yalnız bırakamayız. Doğrudan hayata dokunacak projeler geliştiriyoruz. Tüm sıcaklığıyla bizleri karşılayan esnafımıza ve Orhangazi Mahallemizin sakinlerine ilgileri için teşekkürler. Umuyorum ki zor günleri birlikte aşacağız.” dedi.

Başkan Ünlüce’ye teşekkür eden vatandaşlar ve esnaf, “Başkanımız bizleri unutmadı. Seçim öncesi ziyaretimize gelmişti, başkan seçildi yine ziyaretimize geldi. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederiz.” dediler.

    Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Ünlüce ile vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Orhangazi Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluşarak, ekonominin zor zamanlarını birlikte aşacaklarını belirtti. Vatandaşların memnuniyeti ve desteğiyle karşılaşan Başkan Ünlüce'nin ziyareti, birlik ve dayanışma mesajıyla son buldu.

# Başkan Ünlüce # Pazartesi Pazarı # Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı
Son Haberler

Dünya Sağlıklı Yaşama Trilyonlar Harcıyor

02.11.2026 - 17:00

Metgün Enerji YEKA RES-2026’nın En Büyük Projesi 320 MW Kurulu Gücündeki Sivas RES’i Kazandı

02.11.2026 - 16:57

11 il merkezli siber suç operasyonu: 86 tutuklama

02.11.2026 - 16:29

TEB’e “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” Ödülü

02.11.2026 - 15:42

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Serkan Uğraş Kaygalak Oldu

02.11.2026 - 15:08

Beşiktaş 2 farklı üstünlüğü koruyamadı! Kasımpaşa’dan muhteşem geri dönüş!

02.11.2026 - 14:22

Enerji Sektörünün 20. Buluşması EIF 2026 İçin Geri Sayım Başladı

02.11.2026 - 14:20
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel