Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yaşam
Yaşam

Başkan Yıldız'dan Personeline Aşure Müjdesi

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Muharrem ayı dolayısıyla Şantiye Tesisinde personel ile bir araya gelerek aşure ikramında bulundu. Başkan Yıldız, "Bereketin simgesi olan Aşure lokmasının Çiğlimizin birlik ve beraberliğine, huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum" dedi. İZMİR (İGFA) Çiğli Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Aşure ikramına Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli ilçe örgütü, meclis üyeleri, muhtarlar ve işçiler katılım gösterdi. Muharrem Ayı niyetine okunan duaların ardından aşur

Yayınlama: 03.08.2024 - 14:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 41
Paylaş:

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, personeline mübarek Muharrem ayında gönül sofrasında buluştu ve aşure ikramında bulundu. Başkan Yıldız'ın tüm Çiğli halkına yönelik bereket ve kardeşlik mesajının yankı bulduğu bu anlamlı buluşma duygusal anlara sahne oldu. Aşure lokmasının simgesel anlamıyla birlik ve beraberliği pekiştirdiği etkinlikte, dualar ve teşekkürlerle dolu bir gün yaşandı.

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Muharrem ayı dolayısıyla Şantiye Tesisinde personel ile bir araya gelerek aşure ikramında bulundu. Başkan Yıldız, “Bereketin simgesi olan Aşure lokmasının Çiğlimizin birlik ve beraberliğine, huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum” dedi. 

İZMİR (İGFA) Çiğli Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Aşure ikramına Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli ilçe örgütü, meclis üyeleri, muhtarlar ve işçiler katılım gösterdi. Muharrem Ayı niyetine okunan duaların ardından aşure ikramında bulunuldu. 

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Aşure ikramında konuşan Başkan Yıldız, “12 İmamlar Matem Orucumuzun sonrasında düzenlediğimiz Aşure ikramında belediye emekçilerimizle bir araya geldik. Hz. Hüseyin’i ve Kerbela şehitlerimizi dualarla andık. Bizim için Kerbela son çöldür, umarım böyle bir olay bir daha tarihte yer bulmaz. Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler olarak, toplumun tüm kesimlerinin inanç ve ifade özgürlüğüne saygı duyuyoruz. Aşure lokmamızın hoşgörü ve kardeşlik penceresi açmamıza vesile olmasını temenni ediyor, bu anlamlı günde bizimle birlikte olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah YIldız'ın personeline yönelik düzenlediği aşure ikramı, inanç ve birlik vurgusunu ön plana çıkardı. Katılımcıların dualar eşliğinde paylaştığı aşure lokmaları, hoşgörü ve kardeşlik mesajlarının önemini bir kez daha hatırlattı. Başkan Yıldız'ın Kerbela şehitlerini andığı anlamlı etkinlik, Çiğli halkının birlik ve dayanışma duygularını güçlendirdi.

# Başkan Yıldız # Aşure İkramı # Çiğli
Son Haberler

Junioshow 8 Eylül’de Bursa’da Kapılarını Açıyor

06.09.2026 - 23:01

Vatansever: Türkiye’nin büyüme kalitesini teknoloji yoğunluğu belirleyecek

06.09.2026 - 22:22

Buharkent'te Saniyelerin Savaşı

06.09.2026 - 22:19

Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu

06.09.2026 - 10:36

Ünlü Alman Piyanist LEVI.SCT, Türkiye’de İlk Kez Ela Excellence Resort Belek’te Sahne Aldı

06.09.2026 - 10:33

“Kazanan Şirket, Denemiş Olan Şirkettir” 

06.09.2026 - 10:31

Mert Demir’den Kayseri’de Müzik Dolu Gece

06.09.2026 - 10:30

Porsuk Akıyor, Eskişehir’de Festival Heyecanı Devam Ediyor

06.09.2026 - 10:28

‘Mercan Köşk’ten Tarsus’ta Görkemli Gala!

06.09.2026 - 10:27

İzmir’in Kuzeyinde Su Altyapısına 147 Milyon Liralık Yatırım

06.09.2026 - 10:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel