Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Beşiktaş Belediyesi'nde Şok Değişim: Yeni Başkan Seçildi!

İstanbul'da Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın tutuklanması sonrasında Beşiktaş'ta Belediye Meclis Üyesi Ömer Rasim Şişman başkan vekili seçildi. Şişman, Akpolat'a seslenerek, 'Emanetin, emanetimizdir' dedi.

Yayınlama: 23.01.2025 - 16:59 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 41
Paylaş:

İstanbul Beşiktaş Belediyesi'nde şok değişim yaşandı! Rıza Akpolat'ın tutuklanmasıyla meclis üyesi Ömer Rasim Şişman başkan vekili seçildi. Şişman'ın verdiği 'emanetimizdir' mesajı dikkat çekti.

İstanbul'da Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın tutuklanması sonrasında Beşiktaş'ta Belediye Meclis Üyesi Ömer Rasim Şişman başkan vekili seçildi. Şişman, Akpolat'a seslenerek, "Emanetin, emanetimizdir" dedi.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul'da Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma nedeniyle tutuklanması sonrasında geçici bir tedbir olarak İçişleri Bakanlığı'nca görevden uzaklaştırılması sonrasında belediye meclisi Başkan Vekili seçimi gündem maddesi ile toplandı.

Başkan vekilliği içn tek aday olan en genç meclis üyesi ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Ömer Rasim Şişman, yapılan gizli oylamada Beşiktaş Belediye Başkan Vekili olarak seçildi.

Yapılan oylamada 3 boş oya karşılık, 26 oy alan Ömer Rasim Şişman, belediye başkan vekili oldu.

"EMANETİN EMANETİMDİR"

Seçimler sonrasında meclis kürsüsünde konuşan Beşiktaş Belediye Başkanvekili Ömer Rasim Şişman, bu görevin geçici olduğunu söyledi. Akpolat'ın makam odasını kapalı tutacağını ama belediyenin kapılarının halka ve komşularına sonuna kadar açık olduğunu belirten Şişman, "Bu kenti hep birlikte ve ortak akılla yöneteceğiz" dedi. Şişman, Akpolat'a seslenerek, "Emanetin, emanetimizdir. Emanetin başım gözüm üstüne" dedi.

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın tutuklanması sonrasında Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Ömer Rasim Şişman'ın başkan vekili seçilmesi şehirde sıcak gündem konusu haline geldi. Şişman'ın 'emanetin, emanetimizdir' sözleriyle verdiği mesaj ise kamuoyunda yankı uyandırdı. Yapılan seçimle Beşiktaş Belediyesi'nde yeni dönem başlarken, Akpolat'a dair gelecek adımlar merak konusu.

# Beşiktaş Belediyesi # Rıza Akpolat # Ömer Rasim Şişman
Son Haberler

İTF 2026’da Turizmin Geleceği ve Hedefler Masaya Yatırıldı

26.09.2026 - 16:22

Renault Group, Paris Otomobil Fuarı’nda 6’sı Yeni 50 Modelle Yerini Alıyor

26.09.2026 - 16:20

İzmir’de Zeybek Bilmeyen Kalmayacak

26.09.2026 - 10:02

Öğrenci Evlerinde Alan Kazandıran Çözüm Önerileri  

26.09.2026 - 09:41

Milli Heyecana Kocaeli Büyükşehir’den Konforlu Ulaşım

26.09.2026 - 09:40

Büyükşehir’in Desteğiyle Tarsus Narenciyesi Değişik Ürünlere Dönüşüyor

26.09.2026 - 09:38

“Bir Kereden Bir Şey Olmaz” Düşüncesine Dikkat!

26.09.2026 - 09:37

Türkiye Yüzyılı: Darbesiz Türkiye, Yeni Sivil ve Milli Anayasa İnşa Projesi” Konferansı Düzenlendi

26.09.2026 - 09:35

Özyeğin Üniversitesi’nde Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ın Katılımıyla Turizmin Geleceği ve Yapay Zekâ Konuşuldu

26.09.2026 - 09:32

Gölcük Alışveriş Festivali Coşkuyla Başladı

25.09.2026 - 21:15
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel