Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Adana Demirspor'u konuk etti ve muhteşem bir performansla 4-1'lik skorla galip geldi. Teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'in stratejik değişiklikleri ve oyuncuların istekli oyunu, Beşiktaş'ı zafere taşıdı. Özellikle Rafa Silva ve Ciro Immobile'nin golleri, siyah-beyazlıların hücum gücünü gözler önüne serdi. Beşiktaş, bu galibiyetle ligdeki iddiasını sürdürürken, taraftarlarına da keyifli bir maç izletti. Üst üste gelen galibiyetler, takımın moralini yükseltirken, gelecek maçlar için de umut vadediyor.

ANKARA-BHA Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Adana Demirspor’u ağırlayan Beşiktaş, etkili bir performansla sahadan 4-1 galip ayrıldı. Teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer, Fenerbahçe derbisindeki kadrodan üç oyuncu değiştirerek takımını sahaya sürdü. Siyah-beyazlılar, sezonun ilk yarısında mağlup oldukları rakiplerinden bu kez net bir skorla rövanşı aldı. Sakatlığı sonrası uzun bir aradan sonra formasına kavuşan kaptan Necip Uysal sahada yerini alırken, cezalı Mert Günok’un yerine 195 gün sonra kaleye geçen Ersin Destanoğlu da ilk 11’deki dikkat çeken isimlerden biri oldu. Felix Uduokhai 6 maçlık aranın ardından yeniden sahaya çıkarken, hücum hattında İtalyan yıldız Ciro Immobile ilk 11’de görev aldı. Karşılaşmaya bu sezon ilk kez haki formayla çıkan Beşiktaşlı oyuncular, Anneler Günü vesilesiyle sahaya annelerinin isimleriyle anons edildi. Maçın 29. dakikasında Portekizli yıldız Rafa Silva’nın golüyle öne geçen Beşiktaş, ilk yarının sonlarında Rashica’nın çabasıyla farkı ikiye çıkardı. Adana Demirspor ise devre bitmeden Arda Kurtulan’ın golüyle skoru 2-1’e getirdi. İkinci yarıya da etkili başlayan siyah-beyazlılarda sahneye bu kez Ciro Immobile çıktı. Tecrübeli golcü, takımının üçüncü golünü kaydederek performansıyla alkış topladı. Gecenin skorunu belirleyen isim ise Joao Mario oldu. 83. dakikada attığı golle farkı üçe çıkaran Beşiktaş, sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Beşiktaş, Hatayspor ve Fenerbahçe galibiyetlerinin ardından Adana Demirspor’u da mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetini elde etti.

Beşiktaş, Adana Demirspor karşısında aldığı 4-1'lik galibiyetle ligde önemli bir adım attı. Maçta Rafa Silva, Rashica, Ciro Immobile ve Joao Mario gol atarak takımın skor yükünü çekti. Uzun bir sakatlık döneminden sonra sahalara dönen Necip Uysal ve kaleyi devralan Ersin Destanoğlu da başarılı performanslarıyla dikkat çekti. Beşiktaş'ın bu galibiyeti, takımın moralini yükseltirken, ligdeki sıralamasını da olumlu yönde etkiledi. Maçın Anneler Günü'ne denk gelmesi ve oyuncuların annelerinin isimleriyle anons edilmesi, duygusal bir atmosfer yarattı. Beşiktaş, bu galibiyetle taraftarlarına unutulmaz bir Anneler Günü hediyesi verdi.