Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Beştepe'de Türk-Macar Kültür Yılı Kapanış Etkinliği Büyüledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Tamas Sulyok ve Başbakan Viktor Orban, Türk-Macar Kültür Yılı Kapanış Etkinliği'nde bir araya geldi. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlik, iki ülke arasındaki kültürel bağları müzik ve dans dolu bir geceyle kutladı.

Yayınlama: 13.12.2024 - 02:46 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 46
Paylaş:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen Türk-Macar Kültür Yılı Kapanış Etkinliği, unutulmaz anlara sahne oldu. Beştepe'de coşkulu müzik ve dans gösterileriyle dolu gece, Türk ve Macar kültürlerinin muhteşem buluşmasını izleyicilere aktardı. Cumhurbaşkanları ve üst düzey yetkililerin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, unutulmaz bir akşamın habercisiydi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Tamas Sulyok ve Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile Türk-Macar Kültür Yılı Kapanış Etkinliği'ne katıldı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Macaristan Cumhurbaşkanı Sulyok, Türk-Macar Kültür Yılı Kapanış Etkinliği’ne katıldı

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlik, iki ülke millî marşlarıyla başladı. Etkinlikte, Macar Devlet Halk Müzik Topluluğu, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu, Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu, Modern Folk Müziği Topluluğu, Türk Dünyası Müzik Topluluğu, İstanbul Tarihî Türk Müziği Topluluğu sahne aldı.

Şefler Cemi'i Can Deliorman, Cem Gürdal, Şükrü Alkan, Kornel Fekete Kovacs yönetimindeki orkestra ve müzik toplulukları, iki ülkenin kültürlerini yansıtan eserleri geniş kapsamlı sahne gösterisi formunda icra etti.

Etkinliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Macaristan Cumhurbaşkanı Sulyok'un eşi Zsuzsanna Nagy de izledi.

Bu arada İletişim Başkanlığı'ndan aktarılan habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, etkinliğe katılan Kamboçya Senato Başkanı Hun Sen ile ayaküstü sohbet etti. Sohbete, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş da eşlik etti. Programın sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Sulyok ve Macaristan Başbakanı Orban ile katılımcıları selamladı.

Beştepe'de gerçekleşen Türk-Macar Kültür Yılı Kapanış Etkinliği'ne, siyaset ve sanat dünyasından birçok önemli isim katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Macar yetkililerin yanı sıra sanatseverler, müzikseverler ve kültür dostları etkinliği büyük ilgiyle izledi. İki ülkenin köklü kültürlerinin harmanlandığı etkinlik, hoş sohbetler ve renkli anılarla dolu unutulmaz bir gece oldu.

# Türk-Macar Kültür Yılı # Beştepe # Cumhurbaşkanı Erdoğan
Son Haberler

TEB Cetelem ve Petrol Ofisi’nden Chery Group Müşterilerine Akaryakıt Avantajı

23.08.2026 - 14:12

Robotaksi’de Otonom Sürüş Heyecanı Kocaeli’de

23.08.2026 - 14:09

Yeşilay Yarı Maratonu, İstanbul’un Tarihi Rotalarında Gerçekleştirildi

23.08.2026 - 14:08

Vodafone’dan Avrupa Şampiyonluğu Yolunda Hediye Yağmuru 

23.08.2026 - 14:02

Nilüfer'de Hentbol Akademisi Açıldı

23.08.2026 - 12:28

Efeler'de Başkan Anıl Yetişkin'den Eğitimde Fırsat Eşitliği Hamlesi

23.08.2026 - 12:15

Ankara'da Göksu Parkı’ndaki Kapalı Pazar Alanı Yenileniyor

23.08.2026 - 12:13

Kocaeli'de Muhtarlar Hem İletişimde Hem İlk Yardımda Güçlendi

23.08.2026 - 12:12

 Yıldırım'ın Çevre Çalışmaları Bursa'ya Örnek Oluyor

23.08.2026 - 12:10

Kedi ve Köpek Bakımında Yeni Yaz Rutini

23.08.2026 - 12:08
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel