Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yerel
Yerel

Beypazarı Ticaret Odası Üyelerini NİYEP Programı İle Bilgilendiriyor

Beypazarı Ticaret Odası, 15 Nisan 2025 tarihinde İŞKUR ve TOBB iş birliğiyle gerçekleştirilen Nitelikli İşgücü Yetiştirme Programı (NİYEP) hakkında üyelerini bilgilendirecek. Başkan İrfan Çelik, tüm üyelerin katılımını isteyerek, program hakkında detaylı bilgilendirme yapılacağını belirtti.

Yayınlama: 12.04.2025 - 21:17 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 69
Paylaş:

Beypazarı Ticaret Odası Başkanlığı, üyelerine 15 Nisan 2025'te İŞKUR ve TOBB'un Nitelikli İşgücü Yetiştirme Programı (NİYEP) hakkında bilgilendirme toplantısı yapacak. Katılımın önemine vurgu yapılırken, Başkan İrfan Çelik üyeleri detaylı bilgilendirme için toplantıya davet etti.

YAŞAR TONBAK/ ANKARA-BHA Beypazarı Ticaret Odası Başkanlığı, çeşitli konularda üyelerini bilgilendirmeyi sürdürdüğünü bildirdi. Beypazarı Ticaret Odası Başkanlığı, İŞKUR Nitelikli İşgücü Yetiştirme Programı düzenleyecek. Beypazarı Ticaret Odası Konferans Salonu’nda, 15 Nisan 2025 Salı günü saat 14.00’te, İŞKUR ve TOBB iş birliğiyle hayata geçirilen Nitelikli İşgücü Yetiştirme Programı (NİYEP) konusunda geniş kapsamlı bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. Beypazarı Ticaret Odası Başkanı İrfan Çelik, düzenlenecek toplantıya tüm üyelerin katılmasının istendiğini, üyelerin NİYEP konusunda bilgilendirileceğini söyledi.

Beypazarı Ticaret Odası, üyelerine yönelik düzenlenecek olan İŞKUR ve TOBB iş birliğiyle gerçekleştirilen Nitelikli İşgücü Yetiştirme Programı (NİYEP) bilgilendirme toplantısı ile sektördeki yenilikleri ve fırsatları aktaracak. Başkan İrfan Çelik, üyelerin geleceğe dönük kararlarında daha bilinçli olmalarını sağlamak için bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak, toplantıya katılımı teşvik ediyor.

# Beypazarı Ticaret Odası # NİYEP # İŞKUR
Son Haberler

CİMER'e vatandaşlardan gelen teşekkürler dikkat çekti

02.11.2026 - 13:22

Türkiye-Fransa maçının deplasman biletleri satışa çıktı

02.11.2026 - 13:20

Sapanca Gölü’nün Korunması İçin 25,5 Milyar Liralık Eylem Planı

02.11.2026 - 12:13

Okullarda Güvenlik, Dijital Erişim Sistemleriyle Güçleniyor

02.11.2026 - 11:54

Trafikte can kayıplarını azaltacak yeni yaklaşım: 2027 hedefi 4 bin

02.11.2026 - 11:53

SKY Adventure Race Heyecanı İnegöl’de İkinci Kez Yaşandı

02.11.2026 - 11:50

CW Enerji EIF Energy Expo 2026’da Entegre Enerji Çözümlerini Tanıtacak

02.11.2026 - 11:48

Türk İhracatçıları Çin’e 10 Milyar Dolar İhracat Hedefliyor

02.11.2026 - 11:46

Hayat Finans Katılım Bankası Genel Müdürlüğü'ne Tuğbay Kumoğlu Atandı

02.11.2026 - 11:43

Geçmeyen Selülitlerin Nedeni Lipödem Olabilir

02.11.2026 - 11:32
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel