Beypazarı'nda 19 Ekim Muhtarlar Günü, dün planlanan ancak bugüne ertelenen törenle kutlandı. Muhtarlar Derneği Başkanı Kazım Uysal'ın anıta çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Uysal, günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada muhtarların önemine vurgu yaptı. Kaymakam Ünal Coşkun'un muhtarları kabulü ve Belediye Başkanlığı'nın verdiği yemekle kutlamalar taçlandırıldı. Muhtarlar, birlik ve beraberlik mesajı vererek 21 Ekim'de düzenlenecek trekking yürüyüşüne davet etti.

ANKARA - BHA

Dün yapılması planlanan Muhtarlar Günü programı Kaymakam tarafından bu güne ertelenirken, Muhtarlar Günü kutlaması kapsamında; 15 Temmuz Demokrasi meydanında anıta Beypazarı Muhtarlar Derneği başkanı Kazım Uysal, tarafından çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu ve okunan İstiklal marşının akabinde, Beypazarı Muhtarlar derneği başkanı Kazım Uysal, bir konuşmasında yaptı.

Muhtarlar Derneği başkanı Kazım Uysal konuşmasında şu ifadeler yer verdi:

“Bu gün burada 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla, bu anlamlı günü kutlamak üzere toplanmış bulunmaktayız. Bu anlamalı günü, fedakârca yürüten tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Muhtarlarımız, bulunduğu bölgede devletimizin tüm kurumlarını temsil etmektedir ve halk ile vatandaş arasında köprü vazifesi görmektedir. Vatandaşlarımızın devlete ihtiyaç duyduklarında, çalacakları ilk kapı muhtarlarımızdır. Bu bilinçle halkımıza hizmet etme çaba ve gayretiyle çalışmalara devem ediyoruz. Biz, muhtarlar için bu anlamlı günde, günümüze katılan, Kaymakamımıza, belediye başkan yardımcılarımız, Kurum amirlerimize, Siyasi parti ilçe başkanlarımıza ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.”

Anıta çelenk Konulması sonrasında kaymakam Ünal Coşkun, tüm muhtarları Kaymakamlık makamında bir araya getirip kabul etmesi sonrasında, tüm muhtarları muhtarlar gününü kutladı. Beypazarı Muhtarlar Derneği başkanı Kazım Uysal, 19 Ekim Muhtarlar günü dolaysıyla, alanda da günlerini kutlayanların tebriklerini kabul etti.

Belediye başkanlığından Muhtarlara yemek:

Beypazarı belediye başkanlığı tarafından 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla tarihi Taşmektep’te öğle yemeği verilirken, yemeğe Kaymakam Ünal Coşkun, Belediye başkan Dr. Özer Kasap, belediye başkan yardımcıları ve Muhtarlar derneği başkanı Kazım Uysal Katıldı.

Muhtarlar derneği başkanından Yemek için teşekkür geldi

Beypazarı Muhtarlar Derneği başkanı Kazım Uysal bu anlamlı günleri için muhtarlara yemek veren ve yemekte de onları yalnız bırakmayan Belediye başkanı Dr. Özer Kasap’a teşekkürlerini sundu:

Muhtarlar Derneği başkanı Kazım Uysal, tüm muhtarların katılımıyla 21 Ekim Salı günü ilçede trekking yürütüşünde bulunacaklarını ve tüm muhtarları bu yürüyüşe beklediklerini ifade etti.

Beypazarı'nda 19 Ekim Muhtarlar Günü, coşkulu bir törenle kutlandı. Muhtarlar Derneği Başkanı Kazım Uysal'ın konuşmasında muhtarların devlet ve vatandaş arasındaki köprü görevi vurgulandı. Kaymakam Ünal Coşkun ve Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap'ın destekleriyle gerçekleşen kutlamalar, muhtarlar arasındaki dayanışmayı güçlendirdi. Belediye tarafından verilen yemek, muhtarların moralini yükseltirken, 21 Ekim'de yapılacak trekking yürüyüşü ise birlik ve beraberlik mesajı verecek.