Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Teknoloji
Teknoloji

Bilecik AK Parti İl Başkanı Mazbatasını Aldı

Bilecik'te 28 Aralık'ta gerçekleştirilen AK Parti 8. Olağan İl Kongresi'nde yeniden il başkanlığına seçilen Serkan Yıldırım, mazbatasını İl Seçim Kurulu'ndan aldı. Başkan Yıldırım, mazbata töreninde yaptığı konuşmada, heyecan, coşku ve kardeşlik ruhuyla tamamladıkları kongrenin ardından, Türkiye'nin geleceğini şekillendirme sorumluluğunu omuzladıklarını belirtti.

Yayınlama: 31.12.2024 - 17:51 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 35
Paylaş:

Bilecik'te düzenlenen AK Parti İl Kongresi'nde seçilen il başkanı Serkan Yıldırım mazbatasını teslim aldı. Yıldırım, Türkiye'nin geleceğini şekillendirme sorumluluğunu üstlendiğini belirterek büyük bir azimle çalışacaklarını vurguladı.

Bilecik’te 28 Aralık'ta gerçekleştirilen AK Parti 8. Olağan İl Kongresi'nde yeniden il başkanlığına seçilen Serkan Yıldırım, mazbatasını İl Seçim Kurulu'ndan aldı.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA)  - AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım mazbatasını İl Seçim Kurulu'ndan aldı. 

Mazbata töreninde yaptığı konuşmada, büyük heyecan, coşku ve kardeşlik ruhuyla tamamladıkları AK Parti kongresinin ardından, yeniden güven tazeleyerek mazbatayı teslim aldıklarını belirten Başkan Yıldırım, "Mazbatamızı teslim alırken, sadece AK Parti’nin değil, Türkiye’nin de geleceğini şekillendirme sorumluluğunu omuzlarımıza almış olduk. Bu yolda, partimizin kurucularından, liderimiz Sn. recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız ilhamla ve milletimizin bizlere verdiği güçle daha büyük bir azimle çalışacağımıza söz veriyorum” dedi.

Bilecik'te gerçekleştirilen AK Parti 8. Olağan İl Kongresi'nde Serkan Yıldırım'ın mazbatasını alması önemli bir adım olarak karşılandı. Yıldırım'ın konuşması, partisinin geleceğe yönelik kararlılığını ve liderlik vizyonunu ortaya koyuyor, AK Parti'nin Bilecik ve Türkiye genelindeki faaliyetlerine yönelik beklentileri artırıyor.

# Bilecik AK Parti İl Başkanı # Serkan Yıldırım # mazbata töreni
Son Haberler

Kocaeli’de Bilime 4 Milyon 350 Bin TL Destek

17.09.2026 - 14:49

Kimya Sanayisi Kaynak Verimliliğine Odaklandı

17.09.2026 - 14:40

Hayaller Akvaryumda Hayat Bulacak

17.09.2026 - 14:17

Bosch Silecek Sistemlerinin 100 Yılı

17.09.2026 - 14:16

Borusan Contemporary’de Yeni Sezon İki Sergiyle Başlıyor

17.09.2026 - 14:14

Diş Hekimliğinde 'Vaka Çeşitliliği' ve 'Yapay Zekâ' Dönemi!

17.09.2026 - 14:12

Lenzing, Tekstilin Yolculuğunu İzlenebilir Kılıyor

17.09.2026 - 13:46

Türkiye ile Çin Arasında “Yuvaya Dönüş” Hareketi

17.09.2026 - 13:35

ING Türkiye’de Üst Düzey Atama

17.09.2026 - 13:30

Youth Awards 2026’dan Beymen Promise’e Silver Ödül

17.09.2026 - 13:10
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel